Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν μαζί με την ξαδέλφη τους


Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η ανάρτηση του πατέρα των δύο 20χρονων κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας που βρήκαν φρικτό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μαζί με την ξαδέλφη τους που επίσης έχασε τη ζωή της.

Ο πατέρας των δίδυμων, Νίκος Πλακιάς γιόρταζε χθες και έγραψε χαρακτηριστικά «πώς να γιορτάσω όταν δεν θα ακούσω τα ποδοβολητά τους στη σκάλα του σπιτιού μου για να μου κάνουν έκπληξη με τα δώρα τους».

«Δεν θα ακούσω: “Μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”. Δεν θα μαλώσουμε ποια θα βάλει το αστέρι στο δέντρο, δεν…, δεν…, «δεν»… ατέλειωτα» τόνισε ο πατέρας.

Ο ίδιος ζητά από τους φίλους του να βάλουν «τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δύο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων» ενώ το τέλος της ανάρτησής του είναι συγκλονιστικό:

«Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο, κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας, σαν να είναι το τελευταίο. Γιατί, εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα».

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για τις κόρες του και την ανιψιά του

«Του Αγίου Νικολάου σήμερα (σ.σ χθες). Πολλοί από σας σκέφτονται εάν πρέπει να μου ευχηθούν ή όχι. Τι ευχές να πεις σε έναν πατέρα που δεν θα έχει στις γιορτές τα παιδιά του, άτοπες και ανούσιες, απλώς να με βοηθήσουν και να γνωρίζω ότι νοιάζεστε για μένα.

Το γνωρίζω, βλέπω στα πρόσωπά σας τις εκφράσεις σας. Πώς να γιορτάσω όταν αύριο δεν θα ακούσω τα ποδοβολητά τους στην σκάλα του σπιτιού μου για να μου κάνουν έκπληξη με τα δώρα τους.

Δεν θα ακούσω: “Μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”. Δεν θα μαλώσουμε ποια θα βάλει το αστέρι στο δέντρο, δεν…, δεν…, «δεν»… ατέλειωτα.

Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δύο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

Κάντε το και όταν θα είμαι πολύ δυνατός θα βάλω εγώ το αστέρι στο δέντρο του σπιτιού μου για όλους εσάς. Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο, κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας, σαν να είναι το τελευταίο. Γιατί, εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!