Sandra Bullock: Ο αναπάντεχος λόγος για τον οποίο δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ «Bird Box»


Τα φετινά βραβεία MTV Movie & TV Awards πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Ιουνίου στο θέατρο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Η Sandra Bullock κέρδισε το βραβείο για την «καλύτερη τρομακτική ερμηνεία» σε ταινία, το δημοφιλές «Bird Box,  με την ίδια στον λόγο να αναφέρεται στη μητρότητα. Η ηθοποιός εξήγησε τι σημαίνει για εκείνη αυτή η ταινία και για ποιο λόγο αποφάσισε να συμμετάσχει.

Στην αρχή ευχαρίστησε το Netflix που της επέτρεψε να φτιάξει ένα «εκπαιδευτικό βίντεο που επικεντρώνεται στους φόβους των γονιών», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Δημιούργησα το Bird Box επειδή τα παιδιά μου πάντα με ρωτούσαν γιατί δεν έκανα κάτι γι’ αυτά. Έτσι όταν ήρθε στον δρόμο μου αυτή η ταινία, ήξερα πως ήταν μια ιστορία που έπρεπε να κάνω γιατί είχε να κάνει με την οικογένεια.»

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον λόγο που δεν επιτρέπει ακόμη στα παιδιά της, τον 9χρονο Luis και την 7χρονη Laila, να δουν τη ταινία:

«Όταν ολοκλήρωσα τη ταινία, πήγα στα παιδιά μου και τους είπα: «Ορίστε, η μαμά έκανε αυτή τη ταινία για εσάς. Δεν μπορείτε να τη δείτε ακόμη μέχρι να κλείσετε τα 21 επειδή είναι ταινία τρόμου, αλλά όταν τη δείτε θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανα για εσάς. Για να καταλάβετε τη σημασία της οικογένειας».

Η οικογένεια είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε, είναι αυτό που προστατεύουμε. Αυτό που βλέπετε σε αυτή την ταινία είναι ακριβώς αυτό που θα έκανε η μαμά για εσάς.»

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της ήταν ανάμεσα στο κοινό ενώ αυτοσαρκάστηκε λέγοντας πως μάλλον θα προτιμούσε να τη δει να πρωταγωνιστεί σε κάποια σε  ταινία ως super ηρωίδα, πάρα σε ταινία τρόμου.

Δείτε την εμφάνιση της Sandra Bullock στα βραβεία:

The post Sandra Bullock: Ο αναπάντεχος λόγος για τον οποίο δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ «Bird Box» appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!