Βέφα Αλεξιάδου: Απαντά στις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη – «Αρκετά βγήκα στο κλαρί, δεν έχω καμία αντίρρηση»


Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της σχολίασε και τα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης σχετικά με την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, στις οποίες κατεβαίνει με το κόμμα “Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός”.

Αρχικά, η Βέφα Αλεξιάδου ανέφερε: «Με αγαπάει πάρα πολύ και γι’ αυτό το λέει. Με πολλή αγάπη, διότι σου λέει «ρε Βέφα είσαι τόσο ψηλά. Τι δίνεις σημασία σε αυτούς εκεί;». Ο Μαμαλάκης με αγαπάει πάρα πολύ, είμαστε πολύ φίλοι, πάρα πολύ φίλοι. Αν σου πω ότι από όλους, μετά από μένα, τον Μαμαλάκη εκτιμώ».

Στη συνέχεια είπε: «Ο γέρος είναι… αλλά ο νέος είναι αλλιώς, λέει το τραγούδι. Ο ηλικιωμένος όμως άνθρωπος έχει πείρα, έχει γνώση και όταν σαν την Βέφα ξέρει να μιλάει και να λέει τα σύκα, σύκα και στην Βουλή του Ευρωκοινοβουλίου, είμαι ικανή να συμμετέχω σε μια συνεδρία και να υποστηρίξω την Ελλάδα».

«Είναι μια τιμή εκ μέρους της πατρίδας μου»

«Είμαι διαβασμένη γιατί δεν είμαι μια Βέφα που έκανε απλά μαγειρική, το ξέρει όλος ο κόσμος. Και είμαι με το μπαστούνι έτσι, είμαι με το μπαστούνι. Δεν μπορώ να σταθώ όρθια από τότε που έπεσα. Από τη στιγμή που έχω γνώση, τα μυαλά τετρακόσια, μπορώ να συμμετέχω και σε μια συνεδρία του κοινοβουλίου», πρόσθεσε.

Ακόμα, η Βέφα Αλεξιάδου σημείωσε ότι: «Ο ηλικιωμένος έχει την γνώση, ο νέος είναι άπειρος. Άκου ένα ωραίο που μου είπε ένας φίλος που του είπα, «ξέρεις, εγώ κρατώ μπαστούνι». Τι μου είπε; Το μπαστούνι σε μία κυρία είναι κόσμημα».

«Δεν έχω παραδώσει τα όπλα, δεν έσκυψα το κεφάλι. Πολύ καλό θα ήταν να κάτσω στο σπιτάκι μου και να ξεκουραστώ πια. Αρκετά βγήκα στο κλαρί, δεν έχω καμία αντίρρηση. Έλα όμως που για μένα είναι το «μπράβο» της πατρίδας μου. Και να μην εκλεγώ, αυτό για μένα ήταν μεγάλη τιμή. Δεν θα θεωρήσω εγώ βραβείο του κυρίου Καμπούρη την πρόταση; Πώς να μην την θεωρήσω. Είναι μια τιμή εκ μέρους της πατρίδας μου», τόνισε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!