Σάμος: Σκότωσε τον πατέρα της γιατί πίστευε ότι θα την δηλητηρίαζε – «Δεν άντεχα άλλο», τα πρώτα λόγια της 49χρονης


Έμμονες ιδέες πως ο πατέρας της σκοπεύει να τη δηλητηριάσει διακατείχαν τη 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο συνταξιούχο ναυτικό γονιό της, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, στο σπίτι του, πίσω από την πλατεία Αγίου Νικολάου, στη Σάμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η γυναίκα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ συγγενής του θύματος δηλώνει ότι η γυναίκα έχει σχιζοφρένεια. «Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», φέρεται να είπε αμέσως μετά τη σύλληψη της.

Η ίδια πηγή, ανέφερε ότι η 49χρονη δεν έπαιρνε τα χάπια της και γι’ αυτό ο πατέρας της προσπαθούσε να της τα χορηγήσει κρυφά – κρύβοντας τα στο φαγητό της – με την ίδια να πιστεύει πως ο 70χρονος θέλει να τη δηλητηριάσει.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι, στο παρελθόν  η γυναίκα είχε επιτεθεί ξανά στον πατέρας της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η 49χρονη, μητέρα ενός 20χρονου και διαζευγμένη, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Ο 70χρονος που ανάρρωνε από χειρουργική επέμβαση στο σπίτι δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι.

Από το κοινωνικό περιβάλλον του δολοφονηθέντα επιβεβαιώνονται οι διαταραγμένες σχέσεις πατέρα και κόρης η οποία πηγαινοερχόταν από τη Σάμο στην Αθήνα.

«Στη Σάμο ο 70χρονος ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του, η οποία πήγαινε κάποιες φορές στην Αθήνα. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ, ίσως ήρθε για τις γιορτές. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές, είχαν μία διαταραγμένη σχέση. Δεν φανταζόμουν όμως ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο 70χρονος ζούσε μόνος του αυτή την περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά γείτονάς τους.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!