Ψυχοκόρες: Τέλος από τον ANT1 οι σεναριογράφοι, εκεί πάνε


Οι Ψυχοκόρες συγκλονίζουν στην πρώτη τους προβολή στο ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 ενώ την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1+ η επιτυχία τους έχει εκτοξευτεί.

Η δραματική σειρά εντυπωσιάζει και οι σεναριογράφοι της έχουν γίνει πλέον περιζήτητοι. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η RealNews, οι σεναριογράφοι από τις Ψυχοκόρες θα αποχωρήσουν από τον ΑΝΤ1 με το τέλος των γυρισμάτων για να βρεθούν στο Mega σε ένα τελείως διαφορετικό στυλ.

Μία νέα κωμωδία που θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα στην prime time σχεδιάζει να προσθέσει το Mega στο πρόγραμμά του από την επόμενη σεζόν. Για την ανάληψη αυτής της σειράς, το μεγάλο κανάλι έχει έρθει σε συμφωνία με το δημιουργικό δίδυμο Μιχαήλ Χαραλμπίδη – Πένυ Φυλακτάκη οι οποίοι συνυπογράφουν το σενάριο στις Ψυχοκόρες.

Το δίδυμο φαίνεται πως αποφάσισε να κινηθεί σε τελείως διαφορετικά μονοπάτια. Μετά το απόλυτο δράμα του ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν σε μία σύγχρονη κωμωδία. Κλειδώνοντας το συγκεκριμένο πρότζεκτ το Mega απαντάει άμεσα στην κίνηση του Alpha να εντάξει στο πρόγραμμά του τη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Φράγκα» των Ρέππα – Παπαθανασίου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!