Πρωίαν σε είδον: Η πρόταση της ΕΡΤ για την εκπομπή και το μέλλον της


Πολύ καλά φαίνεται ότι είναι τα νέα από το Ραδιομέγαρο για την εκπομπή Πρωίαν σε είδον που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Κόντρα στις φήμες που εδώ και καιρό διακινούνται ότι η εκπομπή «κόβεται», οι πληροφορίες φέρνουν στο φως ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο.

Καθώς οι συζητήσεις για την ερχόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει σε πολλά κανάλια, διεργασίες γίνονται και στη δημόσια τηλεόραση. Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 – που να θυμίσουμε ξεκίνησε ως μεσημεριανή και φέτος μετακόμισε στην πρωινή ζώνη όπως είναι και ο τίτλος της- διαγράφει μια πολύ καλή πορεία για τα δεδομένα της ΕΡΤ στους πίνακες τηλεθέασης.

Μάλιστα τα νούμερά της ήταν ακόμα και διψήφια στην περίοδο των γιορτών -οπότε και είδαμε μεν μαγνητοσκοπημένα αλλά «φρέσκα» επεισόδια- όταν στα υπόλοιπα κανάλια υπήρχαν μόνο ταινίες και επαναλήψεις σειρών.

Παράλληλα έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα ως προς το περιεχόμενό της, που έχει χιούμορ, άποψη, άνεση αλλά και καλύπτει τις ανάγκες της ΕΡΤ για την προβολή της μυθοπλασίας της.

Πηγή: znews.gr – Ηλέκτρα Αντωνιάδη

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!