Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς σήμερα Τρίτη 16/8;

Απεργία σήμερα!


Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα για το επιβατικό κοινό στο Λεκανοπέδιο καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς θα συμμετέχουν στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.

Εξαιτίας αυτού, ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του προαστιακού όπου θα λάβει χώρα 24ωρη απεργία, ενώ τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά μόνο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Μετ’ εμποδίων θα γίνουν τόσο οι πτήσεις, όσο και η πρόσβαση στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” καθώς λόγω της απεργίας στον προαστιακό δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, ενώ η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας έχει ανακοινώσει στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00.

Επιπλέον, και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ματαιώσεις δρομολογίων από σήμερα Δευτέρα έως την Τετάρτη λόγω της γενικής απεργίας της Τρίτης.

Τέλος, με εντολή της Αστυνομίας, θα είναι κλειστοί από τις 9.30 π.μ. οι σταθμοί του μετρό “Ευαγγελισμός”, “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο”, λόγω των κινητοποιήσεων.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!