Ποιο είναι το μέλλον της Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ;


Σε πλήρη ανανέωση του ψυχαγωγικού του προγράμματος φαίνεται πως πάει για την ερχόμενη σεζόν ο ΣΚΑΪ καθώς τα συμβόλαια των πρωτοκλασάτων προσώπων του λήγουν. Ετσι, μετά το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά τις καθημερινές λήγει και αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία κρατάει την ψυχαγωγία τα Σαββατοκύριακα.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας του “Γεια σου” λήγει φέτος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται θετικό το πρόσημο της ανανέωσης και αυτό είναι κάτι που ισχύει τόσο από την πλευρά του καναλιού όσο και αυτό της παρουσιάστριας αν και η δεύτερη πλευρά φαίνεται ακόμα να κρατάει τα χαρτιά της κλειστά σε αντίθεση με τον σταθμό που όλα δείχνουν ότι στο κομμάτι αυτό εμφανίζει μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι δεν ήταν μια καθόλου εύκολη συνεργασία που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς καταλήγει. Κι αυτό γιατί αξίζει να σας θυμίσω ότι όταν η Μαρία Μπακοδήμου υπέγραψε με το κανάλι του Νέου Φαλήρου, οι συνθήκες της συνεργασίας αναμεσα στις δυο πλευρές ήταν εντελώς διαφορετικές. Η Μαρία είχε υπογράψει για το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που τελικά παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά. Η μεταγραφή της ωστόσο την τελευταία στιγμή άλλαξε τα δεδομένα και η Μαρία εξωστρακίστηκε στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, τότε τα στελέχη του καναλιού για να της χρυσώσουν το χάπι της υποσχέθηκαν ένα βραδινό τοκ σόου το οποίο ουδέποτε πήρε σάρκα και οστά εδώ η εκπομπή της το Σαββατοκύριακο γλίτωσε πολλές φορές από του… Χάρου τα δόντια και τελικά σώθηκε με αλλαγή στην ώρα προβολής. Ετσι, εκτός απροόπτου το συμβόλαιο της Μαρίας Μπακοδήμου με τον ΣΚΑΪ δεν θα ανανεωθεί.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!