Περικλής Κονδυλάτος: “Η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει μπούλινγκ σε κορίτσια του My Style Rocks”


Καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN. O γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων κλήθηκε να εκφράσει, μεταξύ άλλων, την προσωπική του άποψη για τον νέο κύκλο του My Style Rocks και την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Ειδικότερα, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε πως «όσοι έχουμε ασχοληθεί με την μόδα, ή την τέχνη γενικότερα, το κάναμε γιατί δεν είχαμε επιλογή να μην ζούμε σε έναν κόσμο ομορφιάς και καλαισθησίας. Για μένα όμως η ομορφιά και η καλαισθησία δεν είναι μόνο μια ωραία όψη. Είναι και ομορφιά στους τρόπους, να κάνεις ωραίες σκέψεις για τους ανθρώπους, να τους δίνεις κουράγιο να προχωρούν. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο, ο οποίος δίνει συμβουλές περί ομορφιάς, να μην μπορεί ο ίδιος να σταθεί σωστά. Και δεν εννοώ σωστά να μιλήσει την γλώσσα».

«Το αισθητικό μέρος το βάζω πάντα δεύτερο. Πρώτα βάζω τους τρόπους, την καλή συμπεριφορά και το να καταλαβαίνεις ότι πρέπει να σέβεσαι τους άλλους ανθρώπους. Ζούμε σε μια εποχή που έχει γίνει τεράστιο θέμα με το μπούλινγκ, με το body shaming, με το να μην κακοποιούμε τις γυναίκες και να μην κακοποιούμε τον άνθρωπο. Τελικά όμως στην τηλεόραση βλέπουμε να υπάρχει διάχυτη μια κακοποίηση και μια τοξικότητα και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να λέμε αν τα λέει σωστά ή δεν τα λέει».

«Πιστεύω ότι κάνει μπούλινγκ σε κάποια κορίτσια, ναι. Και ο Στέλιος είναι αυστηρός κριτής, που είναι χρόνια σε αυτή τη θέση, όμως πάντοτε το κάνει με κομψότητα. Μπορεί να έχει κάνει κάποιες αστοχίες κατά λάθος αλλά, τις περισσότερες φορές, αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι πως ότι λέει το λέει με κομψότητα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Περικλής Κονδυλάτος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!