Πάτρα: Όργια σε σχολική εκδρομή – Άφωνοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου από τις εικόνες που αντίκρυσαν στα δωμάτια!

Τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής εντός και εκτός του ξενοδοχείου, προκάλεσαν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις…


Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής από Λύκειο της Ολλανδίας στην Πάτρα δεν έχει προηγούμενο! Μαθητές και μαθήτριες ήρθαν πριν από μερικές ημέρες στην Πάτρα, κατέλυσαν σε γνωστό ξενοδοχείο και σίγουρα ήταν αποφασισμένοι να περάσουν στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Είχαν πάρει οδηγίες από τους καθηγητές τους να μην καταναλώσουν αλκοόλ και να διασκεδάζουν χωρίς έκτροπα! Μόνο που οι μαθήτριες είχαν… άλλα κατά νου και με το που έφθασαν στο ξενοδοχείο αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους! 
Οι περισσότερες ηλικίας 17 ετών, μπορεί να μην έπιναν αλκοόλ, όμως… έκαναν σεξ! Και προφανώς ήθελαν να το ευχαριστηθούν κάτω από τον ήλιο της Ελλάδος! Πήγαν λοιπόν σε συνοικιακό ψιλικατζίδικο που λειτουργεί κοντά στο ξενοδοχείο σε προάστιο της Πάτρας και… αγόρασαν όλα τα προφυλακτικά που υπήρχαν! 

Ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου … δεν πίστευε στα μάτια του! Είδε τις κοπέλες να μπαίνουν κατά ομάδες στο κατάστημά του και όλες να ζητούν προφυλακτικά! «Δεν μου έμεινε ούτε ένα κουτί» δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Κόσμος»!

Το Ολλανδικό γκρουπ αποχώρησε από το ξενοδοχείο και οι «μικρές Ολλανδέζες» θα θυμούνται για πάντα αυτή την εκδρομή! Όπως και ο ψιλικατζής της γειτονιάς, όχι τόσο για το κέρδος που είχε, αλλά για την «εισβολή» ξανθών ως επί το πλείστον κοριτσιών στο κατάστημά του και την «μαμούθ» αγορά προφυλακτικών!

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!