Παράδεισος των κυριών – Τι θα κάνουν οι ήρωες της σειράς την ερχόμενη εβδομάδα; – μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις


Ο “Παράδεισος των κυριών” θα γεμίσει την εβδομάδα σας με συγκινήσεις και δράση κάθε μέρα από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή στις 20:00 στον ΑLPHA

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δείτε:

Όλοι ανησυχούν, μήπως πράγματι τελικά ο Αποστόλης είναι ζωντανός.

Ο Ντίνος έχει μια ακόμη πρωτοποριακή ιδέα για τον Παράδεισο που ενθουσιάζει τους πάντες!

Ο Σωτήρης κι ο Δημοσθένης επισκέπτονται το γραφείο του Σαρηγιάννη ο οποίος εκείνη την ώρα βρίσκεται με κάποιον που δεν πρέπει να βρει εκεί η αστυνομία…

Ο Αποστόλης κρύβεται έξω από το σπίτι της Όλγας με επικίνδυνες διαθέσεις…

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου,η Σύρμω αποφασισμένη να πείσει τον Μεμά να επιστρέψει, βάζει τον Πασχάλη να κάνει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Δωροθέα την ταράζει, όμως στην συνέχεια ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να τη βάλει σε θέση ισχύος.

Η Όλγα έχει μία σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή της. Ο Σίμος κάνοντας μία κουβέντα με τον Μάρκο τον φέρνει σε δύσκολη θέση σε σχέση με την Δωροθέα.

Η Πιπίτσα απ’ την άλλη προσπαθεί να βοηθήσει τη Γεωργία και το μωρό, όμως η Γεωργία μετά την ανακοίνωση που της έκανε ο Πάρης, φαίνεται σα να έχει παραιτηθεί.

Η Ζηνοβία επιπλήττει την Στέλλα για τις συνεχόμενες καθυστερήσεις, εκείνη όμως ρίχνει το βάρος στην Αμαλία.

Πώς θα αντιδράσει η Αμαλία όταν ακούσει ότι την κατηγορεί πίσω απ’ την πλάτη της;

Στο 28ο επεισόδιο την Τετάρτη θα δείτε:

Η Σύρμω έχει τύψεις για το ψέμα που είπε στον Μεμά και του τηλεφωνεί να μην ανησυχεί.

Ο Βύρωνας εμφανίζεται στον Παράδεισο ψάχνοντας αφορμή να φλερτάρει τη Ζαχαρούλα.

Η Τζένη που έχει άλλα σχέδια για τη μέλλουσα κουνιάδα της προσπαθεί να τους εμποδίσει.

Ο Σίμος ζει τον απόλυτο εφιάλτη, βλέπει τον Αποστόλη ζωντανό και ζητά από τον Ρένο να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση.

Στην διάρκεια της κατάθεσης της Βικτώριας στην αστυνομία για την παρουσία του Χρήστου στο νοσοκομείο αποκαλύπτεται ότι ο Σωτήρης έδωσε απόρρητες υπηρεσιακές πληροφορίες στην Όλγα.

Ο Σωτήρης αναλαμβάνει τις ευθύνες του και υποβάλει την παραίτηση του.

Ο Χριστόφορος ενοχλημένος και θορυβημένος από τα καμώματα της Στέλλας προτείνει στη Ματούλα να της νοικιάσει ένα σπίτι και να μείνει εκεί με την κόρη της.

Μόλις το μαθαίνει η Αμαλία θυμώνει με τον πατέρα της και δεν το δέχεται. Και ενώ η έκρυθμη κατάσταση που δημιουργείται θα έπρεπε να συνετίσει τη Στέλλα, λίγες ώρες μετά αποδεικνύεται ότι το θράσος της δεν έχει όρια.

Η δράση συνεχίζεται στο επεισόδιο της Πέμπτης:

Η Σύρμω γίνεται έξαλλη με την κόρη της, την Ζαχαρούλα γιατί ξεκινάει τα πάρε δώσε με κάποιον άντρα ο οποίος είναι παντρεμένος…

Ο Ντίνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει το παιδί της Μιράντας, μιλάει με τον άνθρωπο που ίσως μπορεί να βοηθήσει…

Ο Σίμος μαθαίνει πως η μητέρα του είναι μπλεγμένη σε ιστορίες που δεν θα έπρεπε να έχει ανακατευτεί…

Στο επεισόδιο που κλείνει την εβδομάδα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα δείτε:

Η συνάντηση του Σίμου με τον Αποστολή βαίνει άκαρπη.

Ο Σίμος δε δέχεται πως η νονά του είναι πίσω από τα εγκλήματα, για τα όποια κατηγορείται ο Αποστόλης και ο Αποστολής αρνείται να του δώσει τα στοιχεία, που κρατά εναντία στον πατέρα του.

Η συνάντηση αυτή αναστατώνει επιπλέον τον Σίμο, καθώς φαίνεται ότι η μητέρα του έχει συμφωνήσει με τον Αποστόλη ενάντια στη Βικτώρια προκειμένου να περάσει στα χέρια της το πατρικό της σπίτι.

Ο Φώτης στέλνει τη Μάγια στον Παράδεισο να επιστρέψει το βραχιόλι στη Μιράντα και εκεί συναντά τυχαία μια συγχωριανή της, που είναι η Πολυξένη.

Η Αμαλία μετά από σκέψη και συζήτηση με τον Σίμο μοιάζει έτοιμη να αποκαλύψει στη Μιράντα πως είναι κόρη της.

Η Βικτώρια μαθαίνει ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός και η ιατροδικαστική έρευνα αποδεικνύει ότι στη θέση του είχε θαφτεί ο Δούβλης.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!