Ουγγαρέζος για MEGA: «Είχε γίνει μια νύξη κάποια στιγμή…»


Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε ο Δημήτρης Ουγγάρεζος το βράδυ της Δευτέρας 15/1 κατά την διάρκεια ενός event και μέσα σε όλα απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον κι αν θα συνεχίσει και του χρόνου στο MEGA.

«Δεν έχω ξεκινήσει συζητήσεις ακόμη για την επόμενη σεζόν. Είχε γίνει μια νύξη κάποια στιγμή αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε αυτό. Έχουμε άλλους 6 μήνες. Δεν μπορούμε να λέμε στον τηλεθεατή παρακολούθησέ με, αλλά εγώ του χρόνου θα είμαι αλλού».

Να υπενθυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης αποκάλυψε στην εκπομπή Fay’s Time πως προτεραιότητα του Δημήτρη Ουγγαρέζου είναι φυσικά το MEGA και πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις, όχι μόνο για εκείνον, αλλά για πολλά πρόσωπα του καναλιού.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του για το τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν. Θέλει σαφέστατα να αναλάβει την δική του εκπομπή, όμως δεν σημαίνει για οποιοδήποτε πρότζεκτ, για παράδειγμα ένα τηλεπαιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ ψυχαγωγικής εκπομπής.

Αν ωστόσο δεχτεί μια πολύ καλή οικονομική πρόταση για να είναι ξανά μέλος μιας ομάδας, τότε φυσικά θα προχωρήσει ανάλογα, είτε στο κανάλι που βρίσκεται, είτε όχι.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!