OPEN – Κουσουλός: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του εκπομπή;


Για την δική του εκπομπή στο OPEN ετοιμάζεται ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s time για το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα.

«Θα τα μάθετε όλα από το κανάλι. Βρίσκομαι σε μια δημιουργική φάση, προετοιμαζόμαστε και εκτιμώ ότι θα μπορέσουμε τις επόμενες μέρες να πούμε περισσότερα.

Τις ανακοινώσεις θα τις κάνει το κανάλι. Δεν θα κάνουμε πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου, με τίποτα. Υπάρχουν πολλά θέματα για την πρώτη εκπομπή όπως το θέμα της Πάτρας.

Ξεκινάμε φέτος και βλέπουμε και για του χρόνου, θα δούμε, ό,τι πει το κανάλι. Θα δούμε μια πολύ διαφορετική εκπομπή, δεν θα ασχολείται τόσο με τις εξαφανίσεις και τα εγκλήματα αλλά με θέματα διαφθοράς, διαφάνειας, και γενικότερα με την ερευνητική δημοσιογραφία. Δεν είμαι μόνο ο παρουσιαστής αλλά και ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχει όνομα για την εκπομπή, ψάχνουμε τον νονό. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά θα μιλήσω. Η Ελένη Τσολάκη είναι φίλη μου αλλά δεν υπάρχει συμφωνία να βρεθώ στην εκπομπή της», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός για την νέα του εκπομπή στο OPEN.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης αποκάλυψε πως η εκπομπή θα βρίσκεται στην Late night ζώνη και η επικρατέστερη μέρα προβολής είναι η Πέμπτη, ενώ είναι πολύ πιθανόν να κάνει πρεμιέρα στις 14/5.

Επίσης, η παραγωγή της εκπομπής θα ανήκει στον Νίκο Κοκλώνη και την Barking Well. Το πλατό δεν είναι έτοιμο ενώ ούτε έχει βρεθεί ο τίτλος.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!