Ο Πρώτος από εμάς – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της Τετάρτης 6/12 & Πέμπτης 7/12


Η δραματική κομεντί «Ο Πρώτος από εμάς» έρχεται στον ΑΝΤ1, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 22:30, με 2 νέα επεισόδια.

Τι θα δούμε αναλυτικά στα νέα επεισόδια:

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, η Κάτια και ο Άλκης έχουν χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της Κάτιας, την ώρα που ο Έβαν λείπει ακόμη στο εξωτερικό.

Ο αναπάντεχος χωρισμός της Έλενας θα την ταρακουνήσει. Θα ξαναπέσει στην αγκαλιά του Νικόλα;

O Κοσμάς προσπαθεί να κρύψει την απόλυσή του από την τράπεζα, ενώ οι προσπάθειες του Φίλιππου να έρθει πιο κοντά με τους γιους του, φαίνονται να βρίσκουν εμπόδια.

Ο Μάριος και η Έλσα ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, με τον Άλκη να τους κάνει τσακωτούς.

Η Έλσα αρχίζει να ψυλλιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της Κάτιας…

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου, όσο η Σοφία συμφιλιώνεται με την Έλενα και την Κάτια, μετά το μυστικό που της κράτησαν κρυφό, η Έλσα μαθαίνει πια τη μεγάλη αλήθεια, σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κάτιας.

Ενώ ο Αλέξης ψάχνει συμμάχους μετά την απομάκρυνση του Φίλιππου, ο Φίλιππος φαίνεται να γεφυρώνει το χάσμα με τα παιδιά του.

Η ξαφνική επίσκεψη της Αθηνάς και του Στέφανου θα αιφνιδιάσει τον Άλκη, την ώρα που η εμφάνιση της Χαράς θα κάνει τον Νικόλα να ενθουσιαστεί.

O Κοσμάς είναι αποφασισμένος να πει στη Σοφία την αλήθεια για την απόλυσή του.

Μια άβολη συνάντηση, θα φέρει αντιμέτωπους για ακόμη μια φορά τον Νικόλα με την Έλενα, όσο η Έλσα ζητά σθεναρά από τον Άλκη να λάβει αποφάσεις σχετικά με το επερχόμενο μωρό.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!