Νίκος Γεωργιάδης: «Μπορεί η Ελεονώρα να “τιμωρήθηκε” τηλεοπτικά, αλλά Ελένη και Δανάη έχουν χαμηλότερα νούμερα»


Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης για τη φετινή σεζόν, τις τηλεοπτικές κόντρες και το πολύκροτο θέμα της εβδομάδας, την κόντρα Κουτσελίνη – Συνατσάκη.

Για την Ελένη Τσολάκη και το Πρωινό Σουσού στο οποίο βρίσκεται φέτος είπε:

«Η σεζόν αυτή είναι η καλύτερη που έχω περάσει ποτέ σε τηλεοπτικό επίπεδο γιατί η Ελένη Τσολάκη είναι ένα παιδί μάλαμα που σκέφτεται πρώτα εμάς και μετά τον εαυτό της. Έτσι όπως είναι η τηλεόραση δεν υπάρχουν τα πολλά λεφτά να ανεχτούμε κακές συμπεριφορές -στο λέει ένας άνθρωπος που έχει φύγει από εκπομπή επειδή δεν άντεχε.

Τις τηλεοπτικές κόντρες αν τις δεις στις κανονικές τους διαστάσεις έχουν και λίγο πλάκα αρκεί να μην πατάμε κόκκινες γραμμές και να μην προσβάλουμε άσχημα ο ένας τον άλλον. Αυτό που πρέπει να κρίνουμε είναι την τηλεοπτική περσόνα όχι τον άνθρωπο.

Δεν γίνεται πρώτη φορά τώρα να συζητιέται νωρίς αν κόβονται εκπομπές. Θυμάμαι από πολύ νωρίς κυκλοφορούσαν σενάρια που μιλούσαν για πρόωρο φινάλε του Spata Live, την τελευταία χρονιά Μουτσινά στον Alpha. Η κριτική που γινόταν τότε ήταν όχι απλά σκληρή, σήμερα θα μπορούσαν να πέσουν μηνύσεις. Πόσο προσβάλαμε ανθρώπους αν έχουν μαλλιά, αν έχουν 20 κιλά παραπάνω.

Η Μαίρη Συνατσάκη εμένα τηλεοπτικά δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Αυτό φυσικά δεν την κάνει μέτριο άνθρωπο.

Η Ζήνα το κουβαλούσε μέσα της, την πονούσε επειδή και η ίδια έχει εξομολογηθεί πόσο δυσκολεύτηκε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Η Ελένη φέτος περνάει μια πολύ δύσκολη σεζόν, τα νούμερα είναι χαμηλά τις περισσότερες μέρες, κακά τα ψέματα. Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να “τιμωρήθηκε” τηλεοπτικά αλλά η Ελένη και η Δανάη έχουν χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης από την Ελεονώρα»

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!