Νέα ονόματα – έκπληξη για το “J2US”


Ξεκινάει το J2US σε λίγες μέρες και η εκπομπή Πρωινό Σουσού αποκάλυψε αποκλειστικές πληροφορίες για τα πρώτα ονόματα που έχουν περάσει ραντεβού για το μουσικό παιχνίδι που που τόσο πολύ έχει αγαπηθεί.

«Νίκο Κοκλώνη να βάλεις τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο μαζί με την Ευρυδίκη, που έχουν πάει και Eurovision μαζί», πρότεινε ο Νίκος Γεωργιάδης, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να απορεί με το πόσο μακριά έχει πάει το σενάριο.

«Αφού το έκανες το ραντεβού», του απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Μια και το έθιξε, μια συζήτηση έγινε, την απάντησή μου θα την πω στην εταιρεία παραγωγής, έτσι είναι το σωστό. Και πέρσι μου είχε γίνει πρόταση, αλλά είχα κατέβει στην πολιτική. Το θεωρώ τιμητικό», ξεκαθάρισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε ότι η πρεμιέρα μάλλον δεν θα γίνει 24 Φεβρουαρίου, αλλά οι φήμες λένε ότι ο Alpha, επειδή πιστεύει πάρα πολύ στο συγκεκριμένο σόου, επιθυμεί να γίνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου. Δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, είναι μια φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

«Είδα μια έντονη κινητικότητα στα γραφεία χθες», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τα ονόματα
Ο Νίκος Γεωργιάδης στη συνέχεια αποκάλυψε μερικά από τα ονόματα που έχουν περάσει για ραντεβού και δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα πρόσωπα είναι ο Δημήτρης Παπάζογλου, ενώ ένα άλλο όνομα είναι αυτό του Σάββα Πούμπουρα, που δεν το περίμενε κανείς. «Έκανε ραντεβού ο Σάββας και μάλιστα σε πάρα πολύ καλό κλίμα και πάρα πολύ ώρα, μήπως συζήτησαν και άλλα πράγματα», είπε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είναι ο Γιώργος Αμούτζας, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στον Σασμό. Επίσης, από ραντεβού πέρασε η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Γεωργία Σιακαβάρα.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!