Νέα μέθοδος καταργεί οριστικά το αποσμητικό!

Υπόσχεται το τέλος της εφίδρωσης!


Υπόσχεται το τέλος της εφίδρωσης σχεδόν οριστικά και σχεδιάστηκε για να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπεριδρωσίας, όπως είναι ο ιατρικός όρος για την υπερβολική εφίδρωση. Πρόκειται για την πρώτη θεραπεία που δεν απαιτεί χειρουργείο για την οριστική καταπολέμηση του ιδρώτα.

Η υπεριδρωσία οφείλεται σε βλάβη στο νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα να αποστέλλονται λάθος σήματα στους ιδρωτοποιούς αδένες. Είναι μια αρκετά κοινή πάθηση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Οι ασθενείς είναι αναγκασμένοι να αλλάζουν ρούχα 2 ή 3 φορές την ημέρα και πρέπει να χρησιμοποιούν ειδικά αποσμητικά, χωρίς να απολαμβάνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι διαθέσιμες μακροπρόθεσμες λύσεις που προσφέρονται επί του παρόντος είναι εξαιρετικά δαπανηρές ή επίπονες και περιλαμβάνουν τη χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση των ιδρωτοποιών αδένων, αναφέρει το σχετικό άρθρο της Daily Mail.

Η νέα μέθοδος δεν είναι καθόλου επίπονη ούτε περιλαμβάνει χειρουργείο. Κάθε συνεδρία κοστίζει περίπου 500 λίρες και απαιτούνται συνολικά 4 συνεδρίες. Η μέθοδος χρησιμοποιεί ηλεκτρικά και μαγνητικά κύματα ώστε να απενεργοποιήσει τα μόρια που βρίσκονται γύρω από τους αδένες.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!