My style rocks: Αρχισαν τα όργανα με την Χατζηπαντέλη


Μπορεί τα ποσοστά τηλεθέασης του My style rocks στη δεύτερη σεζόν με την Κατερίνα Καραβάτου να κρίνονται ιδιαιτέρως ικανοποιητικά για τον ΣΚΑΪ ωστόσο οι άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν φαίνεται να περνάνε και την καλύτερή τους φάση. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην παραγωγή και τους βγάζει έξω από τα ρούχα τους με τα τερτίπια του.

Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντέλη, η οποία φαίνεται πως συνεχίζει να κινείται στο ίδιο μοτίβο που κινήθηκε και πέρσι στο GNTM και την οδήγησε τελικά στην έξοδο από το STAR επικαλούμενοι τότε από το κανάλι εμφάνιση γκεστ σταρ και όχι μόνιμη συνεργασία για να μην προδώσουν την κακή συμπεριφορά της και συνεπώς την κάκιστη συνεργασία τους.

Η ιστορία ωστόσο δείχνει να επαναλαμβάνεται και φέτος με το μέλος την Κυπριακής καταγωγής influencer που πέρα από τα ανύπαρκαρτα ελληνικά της που την οδηγούν στο να γράφει σε χαρτί όσα θέλει να πει κάθε φορά στις παίκτριες, τώρα οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ και της παραγωγής έχουν να αντιμετωπίσουν και την απαράδεκτη συμπεριφορά της που τους έχει οδηγήσει στο σημείο να αναζητούν ήδη την αντικατάστασή της το συντομότερο δυνατόν. Μάλιστα, πληροφορίες μου λένε ότι τα στελέχη του σταθμού έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές προς αυτή την κατεύθυνση κάνοντας προτάση και διερευνητικά τηλέφωνα ακόμα και με πρόσωπα που σίγουρα δεν θα περιμέναμε να δούμε στη θέση αυτή της κριτή στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!