Μιχαήλ Ταμπακάκης: Είπα αμέσως το “ναι” στο “Ναυάγιο”


Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του MEGA “Το ναυάγιο”, μίλησε στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” και στον δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα.

“Είπα αμέσως το “ναι” στο “Ναυάγιο”. Είναι καλογραμμένο και είναι πολύ καλοί όλοι οι συντελεστές. Έχει γερά θεμέλια το σενάριο και όλοι οι χαρακτήρες έχουν μια πορεία μέσα στη σειρά”, σημείωσε για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Για τα γυρίσματα ανέφερε: “Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα, ήμασταν πολλές ώρες στην θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα ήταν κάτι πολύ διασκεδαστικό”.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης υποδύεται στη μεγάλη παραγωγή του MEGA τον Άγγελο Κοντογιωργάκη, έναν αστυνομικό που βρίσκεται στο μοιραίο πλοίο εν ώρα καθήκοντος. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστυνομικός και κάποια στιγμή, που έκανε διακοπές στη Μάνη, γνώρισε έναν αστυνομικό και τον ρώτησε για το επάγγελμά του. Τελικά, τον κέρδισε η υποκριτική, με τη μαμά του και τη γιαγιά του να αποτελούν τις μεγαλύτερες του θαυμάστριες.

“Ήθελε και η μητέρα μου να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν την άφησε ο μπαμπάς της. Άρεσα πολύ στην μητέρα μου όταν με είδε πρώτη φορά στο θέατρο. Είχε έρθει η γιαγιά μου να με δει στο θέατρο, εγώ έκλαιγα για τον ρόλο και εκείνη έκλαιγε που με έβλεπε”.

Στη συνέχεια είπε για τις συνεργασίες του: “Και με τον Νίκο Ψαρρά και με τον Λεωνίδα Κακούρη είχα πολύ ωραία συνεργασία, είναι φανταστικοί. Η περσινή χρονιά μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν το έζησα”.

Τέλος, σημείωσε για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA: “Το “ναυάγιο” όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Είναι και ενδιαφέρουσες οι ιστορίες όπως εξελίσσονται μετά το τραγικό συμβάν”.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!