Μετά από αυτό το βίντεο, δεν θα αφήσετε ποτέ ξανά το κατοικίδιό σας στο αμάξι

Το βίντεο που σοκάρει!


Δυστυχώς κάθε καλοκαίρι, πάρα πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων, κάνουν την κάκιστη επιλογή να αφήσουν τα ζώα τους στο αμάξι για ένα μικρό διάστημα για να κάνουν τις δουλειές τους. Ωστόσο αυτό που δεν αντιλαμβάνονται, είναι ότι με κλειστά τα παράθυρα η θερμοκρασία αυξάνεται κατακόρυφα.

Δεν είναι τυχαίο πως πολλά σκυλιά και γάτες, έχουν χάσει με αυτόν τον τρόπο τη ζωή τους, τελείως άδοξα.

Για να επιδείξουν το πόσο αποπνικτική και δύσκολη γίνεται η κατάσταση μέσα σε ένα αυτοκίνητο το καλοκαίρι, έφτιαξαν ένα εξαιρετικό βίντεο. Η PETA, οργάνωση για την φροντίδα των ζώων με τον Tyrann Mathieu, έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Αμερικάνικου Football, κατάφεραν να δείξουν πόσο ζεστό μπορεί να γίνει ένα αμάξι. Ο επαγγελματίας αθλητής μέσα σε ελάχιστα λεπτά φτάνει να ιδρώνει, όπως ακριβώς στις προπονήσεις του. Ο χρόνος που καταφέρνει να αντέξει μέσα στο αμάξι, είναι μόλις 8 λεπτά. Ένας σκυλος όμως, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα για να βγει, με συνέπεια να υποφέρει και να πεθάνει.

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral με περισσότερα από 1.3 εκατομμύρια χτυπήματα, μόλις σε 5 μέρες. Παρόλα αυτά, αυτό που πρέπει να κρατήσουν πολλοί στην συνείδησή τους, είναι πως τα ζώα πρέπει να αντιμετωπίζονται ακριβώς όπως ο άνθρωπος.

Παρακολουθήστε το δημοφιλές βίντεο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!