Μέγαρα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην περιοχή – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο πλαστικών στα Μέγαρα αργά το απόγευμα της Δευτέρας (30/6). Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά που ξεκίνησε από άγνωστη προς το παρόν αιτία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να βρίσκονται στο σημείο καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες για να περιοριστεί πλήρως η πυρκαγιά, που λόγω της καύσιμης ύλης θεωρείται δύσκολη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι λόγω των υλικών που καίγονται (κυρίως πλαστικό και λάστιχα) η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική με αποτέλεσμα νωρίτερα να σταλεί μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν εντός των κατοικιών τους με κλειστά παράθυρα και πόρτες.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, στην περιοχή υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εκτροπές της κυκλοφορίας παραπλεύρως του εργοστασίου και μπροστά από την ιερά μονή Παναχράντου στην περιοχή των Μεγάρων.

Οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο δεν έχουν μεταβληθεί, καθώς εκεί επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 14 οχήματα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!