Μέγαρα: Αγωνία για τον 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του – Άφαντος ο δράστης


Ώρες αγωνίας για τον 4χρονο που νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα. Την ίδια ώρα ο 23χρονος αναζητείται.

Το 4χρονο αγοράκι νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Οι γιατροί το έχουν διασωληνώσει, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα και επισκληρίδιο αιμάτωμα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Τα υπόλοιπα αδελφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο δράστης που κακοποίησε βάναυσα το παιδί, αναζητείται από τις Αρχές. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. τόσο στην Λαμία όπου αρχικά ζούσε η γυναίκα, όσο και στον καταυλισμό του Βλυχού, όπου ζούσαν τελευταία, ήταν άκαρπες.

Στην οικογένεια υπήρχε ιστορικό βίας, με το παιδί να έχει πέσει κι άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον τετράχρονο αλλά και στην ίδια και μάλιστα πρόσφατα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο ο 4χρονος μετά από βίαιο ξυλοδαρμό.

Είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!