Μαρία Αναστασοπούλου: Η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Παπαδάκη και η ανατροπή με τον ΑΝΤ1


Eνας ένας οι γρίφοι στον ΑΝΤ1 βρίσκουν τη λύση τους έστω κι αν χρειαστεί να γίνει η ανατροπή! Ο λόγος για τη Μαρία Αναστασοπούλου και το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου που όλα δείχνουν σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα ότι θα ανανεωθεί αλλά με διαφορετικούς όρους και άλλο αντικείμενο. Το μόνο σίγουρο είναι, όπως σας είχα αναφέρει προ ημερών σε προηγούμενο άρθρο, η συνεραγασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και το “Καλημέρα Ελλάδα” λαμβάνει τέλος μετά από δυο χρόνια συνεργασίας καθώς η ίδια επιθυμεία να ολοκληρωθεί ο συγκεκριμένος κύκλος.

Η Μαρία Αναστασοπούλου δέχθηκε από τον ΑΝΤ1 δυο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις: η μία έχει να κάνει με το πρωινό του ΣΚ που και η ίδια δεν είχε κρύψει ότι ενδεχομένως να ήθελε να κάνει καθώς όλα δείχνουν ότι η Φαίη Μαυραγάνη πηγαίνει προς ΣΚΑΪ μεριά για να αναλάβει με τη σειρά της το “Καλημέρα” του Γιώργου Αυτιά. Αυτό σημαίνει ότι αν γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση, παραμένει η ζώνη του Σαββατοκύριακου ανέπαφη και συνεπώς διασώζεται και η ψυχαγωγική εκπομπή με την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία ανεπίσημα έχει ξεκινήσει να κάνει και κάποιες επαφές με συνεργάτες για την εκπομπή της για να μην βρεθεί να τρέχει την τελευταία στιγμή.

Η δεύτερη πρόταση σχετίζεται με την περιβόητη απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 τις καθημερινές, μια ζώνη που το όνομα του Γιώργου Λιάγκα έχει ακουστεί ουκ ολίγες φορές αλλά εκείνος εξακολουθεί να μένειε πιστός στο πρωινό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκκρεμεί ακόμα ένα ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα κι από τον ΑΝΤ1 ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν την δημοσιογράφο στο Μαρούσι με την πρώτη πρόταση να προκρίνεται. Αλλωστε, η Μαρία Αναστασοπούλου σύμφωνα με πληροφορίες μου βρίσκεται παράλληλα σε συζητήσεις με δυο κανάλια: το MEGA και το Action24.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!