“Μαγειρεύετε;” | Μαγειρεύεις δε μαγειρεύεις αυτή την εκπομπή αξίζει να τη δεις!


Πριν λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα στο Youtube μια διαφορετική εκπομπή μαγειρικής με τίτλο “Μάγειρεύετε;” και παρουσιαστή τον Σωτήρη Καραμίντζα.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος έκανε επίδειξη των μαγειρικών ικανοτήτων του ετοιμάζοντας μια ομελέτα λαχανικών, σχολίασε την τηλεόραση, τη showbiz, τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου και το Fame Story, ενώ στη δεύτερη εκπομπή καλεσμένη ήταν η δημοσιογράφος Έλενα Κώνστα.

Η συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι μια ακόμα διαδικτυακή προσπάθεια, γυρισμένη με κινητό, light ring και φόντο το σπίτι, το αυτοκίνητο η κάποια κουζίνα. Είναι μια έξυπνη και καλοστημένη διαδικτυακή εκπομπή που θα σας κρατήσει συντροφιά όποια στιγμή της ημέρας το θελήσετε μιας και βρίσκεται στο youtube. Τηλεοπτικά στημένο πλατό, όμορφη σκηνοθεσία, έξυπνη προσέγγιση. Χωρίς το κακό πολυφορεμένο gossip, με πραγματικά ιδιαίτερο χιούμορ, όμορφες συνεντεύξεις και καλή διάθεση φιλοξενούνται αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής showbiz, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές οι οποίοι μας γεμίζουν γέλιο και φυσικά… διάθεση για μαγείρεμα!

Ο Σωτήρης Καραμίντζας αποδεικνύει ξεκάθαρα μέσα από την συγκεκριμένη προσπάθεια πως το ταλέντο βρίσκει χώρο και τρόπο!YOUTUBE : Μαγειρεύετε;TIKTOK: MageireueteINSTAGRAM:Μαγειρεύετε;



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!