Koukakis Enterprises: Η εταιρεία που γίνεται δύναμη στο εξωτερικό

Μία Τέτοια δυναμική εταιρεία που μπαίνει πολύ δυναμικά στους χώρους ανάπτυξης είναι η Koukakis Enterprises


Η εταιρεία που γίνεται δύναμη στο εξωτερικό 

Ευτυχώς, το επιχειρηματικό δαιμόνιο δεν το βάζει κάτω και το αποτέλεσμα είναι πολλές επιχειρήσεις να σκίζουν στο εξωτερικό.

Μία Τέτοια δυναμική εταιρεία που μπαίνει πολύ δυναμικά στους χώρους ανάπτυξης είναι η Koukakis Enterprises

Στα «βαριά χαρτιά» του Ελληνικού τουρισμού αλλά και σε περιοχές του εξωτερικού εστιάζει την ανάπτυξή της η εταιρία η Koukakis Enterprises.

Πιο συγκεκριμένα η Koukakis Enterprises επέκτεινε σημαντικά την δραστηριότητα της, σε όλους τους τομείς ασχολίας της ,μέσα σε έξι μήνες από τον Οκτώβριο 2016 μέχρι και τον Μάρτιο του 2017. Όσον αφορά τον τομέα του Hospitality ,αναπτύχθηκε μετέχοντας σε Πολυτελείς βίλες φιλοξενίας VIP σε Μύκονο, Σαντορίνη, καθώς και πλωτά καταλύματα στο Saint Tropez, βάση συμφωνιών που έκλεισε με γραφεία VIP incoming σε Ισραήλ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Έμφαση ανάπτυξη ετοιμάζει όσο πάει και πιο δυναμικά και σε Μύκονο, Σαντορίνη, Saint Tropez κι Ελβετία
Στον τομέα του Real Estate, προχώρησε στην πώληση ακινήτου στην Ελβετία και αγορά μικρών κατοικιών στην Bratislava τις οποίες ανακαινίζει προκειμένου να μισθωθούν.
Επίσης δραστηριοποιείται στο τομέα της ψυχαγωγίας με συμμετοχή σε χώρους εστίασης , διασκέδασης και mini Casinos κυρίως σε Αυστρία και Γερμανία.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!