Κώστας Τσουρός για Φαίη Σκορδά: «Νιώθω ότι δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός»


Στην απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2.

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν αυτή την ημέρα και βγήκε κανονικά η εκπομπή φέρνοντας τους πάντες σε αμηχανία.

«Κάθε άνθρωπος αξίζει σεβασμό. Θέλω να πω κάτι με βάση αυτό που είδαμε και είπε η Σταματίνα για τη Φαίη.

Νιώθω ότι δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στη Φαίη Σκορδά την ημέρα που έμαθε ότι έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή.

Βγήκε η εκπομπή με τους συνεργάτες τους μουδιασμένους, να βγαίνουν και να λένε “τι κάνουμε εδώ;”. Τους έβαλαν σε μια άβολη θέση και θα έπρεπε να υπάρχει μια ενσυναίσθηση από το κανάλι προς αυτό που συμβαίνει στη Φαίη εκείνη τη μέρα. Η Φαίη δεν πήγε για μια εβδομάδα και καλά έκανε γιατί μπορεί να μην ήταν έτοιμη ψυχολογικά.

TSOYROS2.jpg
Αλλά την πρώτη μέρα που μαθαίνει η παρουσιάστρια της εκπομπής ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και είναι ράκος, θα μπορούσε να βγει η εκπομπή.

Και τις επόμενες ημέρες θα μπορούσε να βγει η εκπομπή όπως θέλουν χωρίς να είναι σαν να έχουν το καντήλι στη Φαίη. Είναι θέμα ενσυναίσθησης του καναλιού!

Θα σου πει κάποιος ότι είναι επιχειρήσεις τα κανάλια αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι άλλο για μια μέρα να παίξει κάτι άλλο και όχι να βγει αυτή η εικόνα.

Δεν είχαν αντανακλαστικά εκεί που το ήξεραν από τα ξημερώματα;».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!