Κως: Από το παιχνίδι με τον αδελφό του ήταν οι μώλωπες του βρέφους, λέει η γιαγιά


Σε χτυπήματα από το μεγαλύτερο αδελφάκι του, αποδίδει η γιαγιά τους μώλωπες του βρέφους, που έχασε την ζωή του στην Κω. Η γιαγιά απαντά και στις καταγγελίες γειτόνων, που είδαν το φως της δημοσιότητας, και ανέφεραν ότι είχαν δει την μητέρα του βρέφους χτυπημένη, καθώς φέρεται να την κακοποιούσε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η γιαγιά του βρέφους στους δημοσιογράφους, οι γονείς δεν είχαν χτυπήσει ποτέ το βρέφος, αλλά οι μώλωπες προέρχονταν από τα παιχνίδια του με το αδελφάκι του. «Γράφουν ό,τι θέλουν. Ποιος πατέρας τα κάνει αυτά τα πράγματα; Βρέφη είναι, παίζουν, είχαν χτυπήσει λιγάκι. Δεν είναι ότι τα χτύπαγε το παιδί μου», ανέφερε αρχικά η γιαγιά του βρέφους.

Σε ερώτηση για τις καταγγελίες γειτόνων ότι ο γιος της είχε κακοποιήσει την νύφη της, είπε: «Όχι, δεν την είχε χτυπήσει, απλά ήταν όπως όλα τα ζευγάρια, μάλωναν και τα έβρισκαν. Θα ήταν τόσα χρόνια μαζί;».

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει ακόμα ένα αγοράκι 3 ετών, ενώ η μητέρα είναι ξανά έγκυος.

Νωρίτερα σήμερα, η 19χρονη μητέρα και ο 20χρονος πατέρας του μόλις ενός έτους μωρού, πέρασαν την πόρτα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω, κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σωματική βλάβη.

Πήραν προθεσμία για την Τετάρτη, προκειμένου να ετοιμάσουν την απολογία τους.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!