Κάνε Τα Όνειρα σου Ταξίδια … και γνώρισε εσένα !!


Θα ξεκινήσω όλο αυτό που θέλω να γράψω με μια φράση … Μου την έλεγε μια φίλη μου κάποτε, τότε που στα παιδικά μας γόνατα ακόμα, είχαμε γρατζουνιές..(σΣΣς ηλίκια ξέρουμε όλοι όσοι το θυμούνται αυτό) … Τα ταξίδια είναι σημαντικά όπως και το Πανεπιστήμιο στην Ζωή !! Μπορεί να είναι φανταστικά, ονειρικά, καθημερινά, εξωπραγματικά, μακρινά, αλλά όπως και να είναι …είναι ταξίδια !!
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι …

Βρήκα το γραφείο που δεν έλεγε ψέματα, δεν έταζε και πραγματικά έκανε ότι ακριβώς έλεγε !! Σημαντικό πράγμα ο Αυθεντικός Άνθρωπος να υπάρχει μέσα σε όλο αυτό.
Βλασόπουλος Τράβελ (στην Καλλιθέα) για να μην νομίζει κανείς ότι κάνω και διαφήμιση γιατί δεν την χρειάζονται !! Εστιάζουν στον στόχο και βρίσκουν δρόμους που οδηγούν στο ονειρεμένο ταξίδι που θέλει κάποιος να κάνει.
Εγώ μίλησα με έναν άνθρωπο, τον Στάθη Βλασσόπουλο που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, μέσα από όσα άκουγα για αυτόν !! Άνετος, αυθεντικός, όμορφος, εσωτερικά εννοώ γιατί μιλούσε όμορφα, και πραγματικά ότι έλεγε ήταν αυτό ακριβώς που ήθελες να ακούσεις αλλά ήξερε να στο κάνει και αλήθεια!!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους τους επειδή απλά δεν είναι διατιθέμενοι να δράσουν. Είναι ερωτευμένοι πλατωνικά με την επιθυμία τους και παραμένουν σε ένα φαντασιακό και όχι φανταστικό, γιατί το δεύτερο είναι πραγματικό ενώ το πρώτο ανύπαρκτο- νέφος που αναδύει μελαγχολία κι αναπάντητα γιατί.
Είναι οι επιθυμίες που θέλουμε να βιώσουμε και δεν κάνουμε ένα βήμα προς αυτές … ΑΥΤΟ ακριβώς έκανα … Ένα βήμα προς αυτό τον στόχο που ήθελα !!
ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ …… Αυτό ήταν το κλίκ που μου έκανε αυτό το ταξίδι, αυτό το κείμενο, αυτά τα γράμματα, όπως το πάρει κανείς.

Κάποιοι το θεωρούν άπιαστο όνειρο ίσως και ενδόμυχα να το κάνουν άπιαστο γιατί φοβούνται … Ποιος άγνωστος φόβος συντηρεί το ανεκπλήρωτο όνειρο καθιστώντας το απρόσιτο;
Με το Βλασσόπουλο TRAVEL Κανένας φόβος δεν υπάρχει γιατί απλά κάνουν
το Όνειρο Ταξίδι !!!

Όλες οι ιστορίες έχουν να κάνουν με τα γεωγραφικά σύνορα, χωμάτινα, υδάτινα, αλλά προεκτείνονται στα πραγματικά αδιάβατα ψυχολογικά σύνορα. Εγώ για αυτά τα σύνορα θα σας πω μέσα από αυτό το εντιτόριαλ που όπως και να τα περιγράψω δεν μπορώ πραγματικά να σας πω το Δέος που νιώθεις για αυτό που συναντάς. Τους Άγιους τόπους, τον τάφο του Ιησού, της Παναγίας τα χώματα αυτά τα ιερά που μόνο αν είσαι Χριστιανός στην Ψυχή θα μπορέσεις να καταλάβεις το Δέος !!
Μέσα στα χιλιόμετρα αυτά ξεδιπλώνεται ένας Άλλος Κόσμος!!

Πρώτο κομμάτι στο οποίο θα σταθώ είναι η οργάνωση ενός ταξιδιού. Είναι Άψογοι σε όλα τους !!
Ένας ακόμα σοβαρός λόγος είναι η ασφάλεια και είναι από τους κυριότερους λόγους που διαλέγεις το Βλασσόπουλο, καθώς ένα αξιοπρεπές γραφείο εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή του ταξιδιού, ενώ το γεγονός ότι ανήκεις σε ένα σύνολο, αν μη τι άλλο προσφέρει αίσθημα σιγουριάς και άνεσης. Αυτό υπάρχει μέσα σε αυτό το γραφείο !!

Κρατάω για το τέλος την θεά μας Σοφιά Σφυροένα την εκπληκτική ξεναγό μας. Την αγαπάς με το που την συναντάς σε όποιο δρόμο, πόσο μάλλον όταν μέσα από τις ρόδινες ηχώ της μαθαίνεις όλα αυτά που δεν ήξερες, ή ήξερες, αλλά απλά δεν κατάλαβες ποτέ. Έχει ένα μαγικό τρόπο να σου μεταδίδει τα πάντα !! Σε ευχαριστώ που έκανες το ταξίδι μου αυτό Ονειρικό με γνώσεις και συναίσθημα!!

Τέλος … Μια παρέα που κέρδισε ο καθένας την ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου γιατί; … γιατί απλά ήταν Αυθεντικοί !! Άνθρωποι με εν συναίσθηση και καταπληκτική ομορφιά ψυχής …
γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά …. Όταν δακρύζεις βγαίνοντας από τον Πανάγιο Τάφο είσαι Άνθρωπος με Α κεφαλαίο !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!