Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ – Έρχονται συγκλονιστικά επεισόδια:Δευτέρα & Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1


Στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/11 θα δείτε:

Το αποδεικτικό υλικό του Νικόλα εναντίον του Λημνιού είναι ακλόνητο και όλα δείχνουν, προς το παρόν, ότι κατάφερε να τον στριμώξει. Ο Νικόλας επιμένει ότι ο Σταματάκης γνώριζε για την παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον Κάσδαγλη και ότι τους χρησιμοποιεί, εδώ και μήνες, για κάποιο άλλο σχέδιό του.

Η Μπετίνα αποκαλύπτει στον Λάκη την αλήθεια για το παιδί της που υιοθετήθηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη. Ο Νικόλας συνεχίζει να επιμένει στην έρευνα για τον βιασμό της Μαργαρίτας, αλλά συναντά εμπόδια από τον Σταματάκη που θέλει να το διερευνήσει με τους δικούς του τρόπους. Τον ενοχλεί που στον καβγά τους, η Πέρσα φαίνεται να καλύπτει την άλλη πλευρά.

Η αποκάλυψη ότι η Μαργαρίτα είχε πάει με τη θέλησή της στο σπίτι του Σταύρου για να του πουλήσει ένα παράνομο πρόγραμμα για χακάρισμα, περιπλέκει την υπόθεση του βιασμού της. Το κορίτσι, όμως, αρνείται να μιλήσει στον Νικόλα ανοιχτά, παρόλο που ξέρει ότι είναι σύμμαχός της.

Ο Τόλης επιδιώκει τη συμπάθεια της Ζωής. Της εξηγεί ότι δεν ζητάει τίποτα από την οικογένειά της, μόνο τη σχέση που θα είχε κάποιος με τη βιολογική μητέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Η Αμάντα συγκρούεται με τον πατέρα της, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του συμμαθητή της στην υπόθεση του βιασμού. Η Νάσια ζητάει να συναντήσει το θύμα και μιλάει στη Μαργαρίτα.

Η Δέσποινα κάνει δώρο στον Κάσδαγλη ένα αεροπορικό εισιτήριο για να φύγουν κρυφά μαζί, για μερικές ημέρες, στο εξωτερικό. Τι ακριβώς έγινε το βράδυ του βιασμού; Τι επιμένει ο Ίκαρος ότι κρύβει το θύμα; Πόσο ασφαλής είναι ο Νικόλας;

Την Τρίτη 7/11, το σοκ από το ατύχημα του Νικόλα επηρεάζει το περιβάλλον του, αλλά βάζει σε υποψίες την Άννα, η οποία ανησυχεί για το ενδεχόμενο να ήταν τιμωρία ή προειδοποίηση για κάτι. Ο ίδιος έχει παρόμοιες σκέψεις, αλλά προσπαθεί να μη δείχνει τίποτα για να μην ανησυχήσει τη Νάσια.

Ο Μάκης έχει αναστολές για το αν πρέπει να δουλέψει μυστικά για τον αντίπαλο του Ίκαρου, ως καρφί του. Η περιπέτεια του Νικόλα φέρνει την Πέρσα ακόμα πιο κοντά του, παρά τις διαφωνίες τους. Η Αστυνομία διερευνά κάθε ενδεχόμενο και εξετάζει τους ανθρώπους του Κολλεγίου.

Η Μαργαρίτα αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Σταύρου, πράγμα που δημιουργεί εντάσεις μεταξύ των μαθητών και συγκεκριμένα κάνει τον Πέρη να μαλώσει με την Αμάντα. Ο Νικόλας ενθαρρύνει τη σχέση της κόρης του με τον πρώην αγαπημένο του μαθητή.

Η Ζωή μοιράζεται την καχυποψία της για τον Τόλη με τον πατέρα της, ενώ η Μπετίνα προσπαθεί να ανοιχτεί στον άγνωστο γιο της. Ο Σταύρος εκνευρίζει τους συμμαθητές του, τώρα που έχουν αποσυρθεί οι κατηγορίες, βρίσκοντας όμως στο πρόσωπο του Χρήστου έναν καινούριο φίλο. Η Δέσποινα εκμυστηρεύεται στον Κάσδαγλη ότι ο άντρας της έχει πλαστογραφήσει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Ο Ίσσαρης ανακαλύπτει τον κοριό που έχει τοποθετήσει ο Λημνιός στο γραφείο της Άννας, αλλά ποια είναι η κίνησή του που θα εκπλήξει την Αστυνομία;

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!