Η “Ζωή” έρχεται Τεταρτη 19/6 & Πέμπτη 20/6 με συγκλονιστικά επεισόδια!


Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ζωή» είναι μια μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, μία mini σειρά με αυτοτελείς ιστορίες, που προβάλλει την αγάπη για τη ζωή. Πλαισιωμένη από ένα εντυπωσιακό all-star cast, σε κάθε επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ζωής αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της, ενώ ταυτόχρονα πραγματεύεται τη γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και ένα κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, την Τετάρτη 19 Ιουνίου και την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 22:30, στον ΑΝΤ1:

Τετάρτη 19 Ιουνίου – Τίτλος επεισοδίου: “Τζεμίλ”

Τζεμίλ και Ομάρ, τα δίδυμα αδέρφια από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης, που έρχονταν αντιμέτωπα με τον ρατσισμό σε όλη τους τη ζωή. Σε μία ακόμα πράξη ρατσιστικής βίας, ο Τζεμίλ δολοφονείται από ένα μέλος σπείρας εθνικιστών πριν προλάβει να επιστρέψει στον αδελφό του, Ομάρ, το ρολόι που του έκλεψε. Τώρα, έστω και μετά θάνατον, ο Τζεμίλ θέλει να επιστρέψει το ρολόι εκεί που ανήκει. Η τρίτη αποστολή της Ζωής είναι να βρει τον δολοφόνο του Τζεμίλ, που δεν συνελήφθη ποτέ, και να τον πείσει να επιστρέψει στον Ομάρ το ρολόι που πήρε από τον Τζεμίλ όταν τον σκότωσε, να ομολογήσει και να ζητήσει συγχώρεση για τις πράξεις του.

Πέμπτη 20 Ιουνίου – Τίτλος επεισοδίου: “Σαλώμη”

Σαλώμη, η Εβραία μάνα που έδωσε κρυφά το παιδί της σε μια οικογένεια Χριστιανών για να το σώσει από τους Γερμανούς. Η Σαλώμη επέζησε από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ και επέστρεψε μετά από χρόνια στην Ελλάδα, όπου έμεινε στη σκιά βλέποντας τον γιο της, και αργότερα την εγγονή της, να μεγαλώνουν χωρίς εκείνη. Δεν βρήκε ποτέ τη δύναμη να τους πει την αλήθεια. Μόνο μετά θάνατον. Μόνο τώρα, που η εγγονή της η Νίνα την έχει πιο πολλή ανάγκη από ποτέ. Αυτή είναι η τέταρτη αποστολή της Ζωής. Στην αποστολή αυτή, για πρώτη φορά η Ζωή θα ζητήσει και τη βοήθεια της Γιάννας, ώστε μαζί να βοηθήσουν τη Σαλώμη και τη Νίνα να προχωρήσουν.

 Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!