Η Σλοβενία Υποκλίθηκε στα Αδέλφια Τρανούλη δίνοντας τους το Πρώτο Βραβείο


Το πρώτο βραβείο σχεδιαστών μόδας, κατέκτησε η Αθηνά κι ο Αναστάσιος Τρανούλης στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας!

Στην εκδήλωση “Month of design 2018” που πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου, από τον διεθνή οργανισμό Zavod Big απέσπασαν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 18 χώρες, στην κατηγορία Fashion Design Award Winners.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν σχεδιαστές από μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους μόδας. Στην έκθεση που πραγματοποιείται εκτίθενται οι δημιουργίες τους και στη Σλοβενία ταξίδεψε η Αθηνά Τρανούλη με τον σύζυγό της για την απονομή.


Τιμητικό βραβείο δόθηκε επίσης για τις δημιουργίες της αρχαιοελληνικής σειράς Athena by Tranoulis, που αφορούν το κίνημα Take Me Home.

Η Αθηνά Τρανούλη μας είπε ….

Είμαι περήφανη για τα βραβεία μας, για την χώρα μας, και μαζί με τον αδελφό μου Αναστάσιο θα συνεχίσουμε να φέρνουμε κι άλλα. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους γονείς μας γιατί μας έμαθαν αξίες και βήματα έτσι ώστε να τα καταφέρουμε. Μας έμαθαν την ποιότητα και την λεπτομέρεια που τόσα χρόνια ο Οίκος Τρανούλης κρατάει σταθερά την αξία τους.

Οι δημιουργίες μας είναι εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα κι αυτό μας έκανε να ξεχωρίσουμε στο διαγωνισμό!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!