Η πιο σέξι χάκερ

Και σίγουρα όχι σπασικλάκι!


Η σκέψη των περισσότερων στη λέξη χάκερ πάει στα σπασικλάκια με γυαλιά και σπυράκια που περνούν ατέλειωτες ώρες πίσω από έναν υπολογιστή. Γι αυτό υπάρχει και η καυτή SexyCyborg, που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτει το αληθινό της όνομα, που αλλάζει τα δεδομένα.

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της Κινέζας χάκερ , τα οποία έχει σχεδιάσει η ίδια, περιλαμβάνουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να χακάρει όποιο δίκτυο WiFi θέλει.

Το σέξι παρουσιαστικό της  φυσικά αποσπά το ανδρικό φύλο, και δεν γίνεται αντιληπτός ο κίνδυνος που κρύβεται στα τακούνια της. Με τα εργαλεία στα τακούνια της σπάει κάθε κωδικό δικτύου, firewalls εταιρειών και προγράμματα ασφαλείας.

Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνεται φλασάκι με κακόβουλο λογισμικό και ρούτερ για να συνδέεται στα δίκτυα. Επιπλέον κατέχει ένα USB keylogger το οποίο μπορεί να το συνδέει σε ένα δίκτυο και να καταγράφει τα πάντα.

Η ίδια, εμπνευσμένη από την τηλεοπτική σειρά «Mr. Robot» δηλώνει πως ξέρει ότι πολλά εργαλεία hacking είναι απλά εργαλεία δοκιμών που θα χρησιμοποιούσε κάθε επαγγελματίας του χώρου του ΙΤ. Αυτό που την κάνει όμως να είναι σε πλεονεκτική θέσει ωστόσο είναι η αποκαλυπτική της εμφάνιση, γι αυτό δηλώνει: «Όλοι κοιτάνε το πάνω μέρος του σώματος μου αλλά  τα παπούτσια μου κάνουν όλη τη δουλειά».

Δείτε φωτογραφίες από το προφίλ της στο Igmur

titsd1titsd2



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!