Η Μαγγίρα ετοιμάζεται για… βραδινό!


Μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το YFSF και αν τελικά θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 αν και όλα συγκλίνουν προς την αναβολή του για μια ακόμη τηλεοπτική σεζον, ωστόσο, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν είναι διατεθειμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αναφορικά με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ετσι, πέρα από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, η παρυσιάστρια – σόου γούμαν επιστρέφει και στο πάλκο μετά από πολλά χρόνια. Σγκεκριμένα, θα βρεθεί στο πλευρό της Μαρινέλλα στο Nox. Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 21.00 σε μια μουσική παράσταση που φέρει τον τίτλο “Σήμερα”. To ιδιαίτερο ταλέντο της Μπέττυς Μαγγίρα, μιας τόσο ξεχωριστής καλλιτέχνιδας, στάθηκε αδύνατο να μην συγκινήσει την Μαρινέλλα, η οποία παρακολουθούσε πολύ καιρό τη διαδρομή της και πάντα ήθελε να συναντηθεί μαζί της καλλιτεχνικά, βλέποντας πάνω της πολλές και διαφορετικές πτυχές που της κέντριζαν το ενδιαφέρον.

Το ατμοσφαιρικό NOX είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τις δύο αυτές κυρίες σε αυτή την ιδιαίτερη και απρόσμενη μουσική συνύπαρξη με ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα καθιερωμένα! Ένας υπέροχος χώρος, μοναδικής αισθητικής, ειδικά διαμορφωμένος, για τις βραδιές αυτές, προσφέροντας παράλληλα γευστικές και προσεγμένες επιλογές υψηλής ποιότητας φαγητού με την υπογραφή του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ.

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!