Η Μάγισσα – Νίκος Ψαρράς: Αποχαιρετά τον Κανέλλο – «Εις το επανιδείν!»


Η σειρά, Η Μάγισσα, έφτασε στο τέλος του με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται τη Δευτέρα (15/4) και τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία τι θα συμβεί.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν προλάβει να το δουν μέσα από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ και περίμεναν ένα διαφορετικό τέλος.

Η απογοήτευσή τους κυρίως για τον θάνατο της Θεοφανώς ήταν μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συγκινήθηκαν με τη σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον Αντρέι και τον Μάρκο.

Μία σειρά που καθήλωσε και που έδωσε ραντεβού για το prequel με τη Μαρία Κίτσου να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Ο Νίκος Ψαρράς υποδύθηκε τον Κανέλλο και μέσα από ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει αυτόν τον εμβληματικό ήρωα που τον συντρόφευε όλη τη σεζόν.

 

«Αυτές οι ‘μουχριτσεσ’ με πολύ χιούμορ μας κράτησαν παρέα τόσο καιρό… όπως και όλοι εμείς εσάς! Τελείωσε ένα μεγάλο ταξίδι αλλά θα είναι πάντα στις καρδιές όλων μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους πίσω και μπρος από τις κάμερες αλλά κυρίως στους τηλεθεατές που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε καμία επιτυχία.. εις το επανιδείν λοιπόν και μακάρι το επόμενο ταξίδι να είναι τόσο συναρπαστικό και όμορφο!», γράφει ο Νίκος Ψαρράς στην ανάρτησή του.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!