Η Κατερίνα Καινούργιου για την Ελεονώρα Μελέτη: “Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που στοχοποιείται η συγκεκριμένη εκπομπή”


Την άποψή της αναφορικά με τη μείωση της διάρκειας του “MEGA Καλημέρα” εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου, παίρνοντας θέση υπέρ της Ελεονώρας Μελέτη, τονίζοντας πως δεν καταλαβαίνει τη στοχοποίηση που δέχεται η εκπομπή και η παρουσιάστρια ενω άλλες εκπομπές του σταθμού σημειώνουν χαμηλότερες τηλεθεάσεις.

“Από σήμερα μειώθηκε κατά 20 λεπτά η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε το κανάλι, ρε παιδιά. Βγήκε αργά την Παρασκευή ένα δελτίο Τύπου. Πολύ ωραία μίλησε η Ελεονώρα το πρωί, τι να πει η κοπέλα; Είπε ότι άργησαν να βγουν στον αέρα, γιατί στόλιζαν το πλατό”, σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν κάποια άλλη παρουσιάστρια, μπορεί να είχε και λίγα νεύρα για αυτό που της έκαναν. Το θεωρώ άκομψο από την πλευρά του καναλιού. Η πρωινή ζώνη του MEGA δεν τα πηγαίνει γενικά καλά, όμως η Ελεονώρα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες εκπομπές. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που στοχοποιείται η συγκεκριμένη εκπομπή από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλες που δεν σκίζουνε”, είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Από εκεί και πέρα, για ένα κανάλι που τα δυο τελευταία χρόνια το παλεύει, έχει έναν ανταγωνισμό και μια εκπομπή που κυριολεκτικά σκίζει, το “Happy Day”, δε πάει άσχημα η εκπομπή της Ελεονώρας. Και ωραία θέματα έχει, γίνεται αναπαραγωγή, έχει πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικές συνεντεύξεις. Δε καταλαβαίνω γιατί να γίνεται αυτό ξαφνικά και να στοχοποιούν μια εκπομπή. Εγώ, αν ήμουν η Ελεονώρα, θα είχα στεναχωρηθεί και με το κανάλι. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν ξέρω τι γίνεται με το Σαββατοκύριακο, πάμε να μιλήσουμε για τα καθημερινά. Η Ελεονώρα είναι εξαιρετική παρουσιάστρια με μεγάλη πορεία και, μην πέσετε να με φάτε οι υπόλοιπες, μιλάω ως τηλεθεάτρια , είναι καλύτερη από άλλες εκπομπές του σταθμού. Νιώθω ότι το κανάλι δεν την προστάτευσε. Δε καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό στη συγκεκριμένη εκπομπή και παρουσιάστρια που έχει μια πορεία”, προσέθεσε.

“Υπάρχει και μία φημολογία τον τελευταίο καιρό που θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει, ότι η εκπομπή κόβεται. Το κανάλι θα έπρεπε να την προστατεύσει, όχι να της κόβει και 20 λεπτά. Κάποιες ζώνες το μεσημέρι είναι λίγο πιο εύκολες. Αν ήμουν η Ελεονώρα, θα ήθελα να κάνει κάτι το κανάλι για να το διορθώσει για το δικό μου κύρος. Το Mega θα έπρεπε να κοιτάξει λίγο τη πρωινή του ζώνη και όλο του το πακέτο. Νομίζω μόνο το βράδυ του πάει καλά”, είπε κλείνοντας.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!