Η Μπάγια Αντωνοπούλου θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Καμπουράκη;


Προς την Παιανία κατευθύνεται η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την παραίτησή της από το Mega. Αν και ακόμη υπογραφές δεν έχουν πέσει η δημοσιογράφος είναι η επικρατάστερη για την θέση της συμπαρουσιάστριας του Παναγιώτη Στάθη στο καθημερινό πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του καναλιού «Ώρα Ελλάδος».

Σε κάθε περίπτωση στην εκπομπή θα συνεχίσει και ο Σπύρος Φρεμεντίτης. Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε έντονα για τη θέση που άφησε κενή ο Δημήτρης Καμπουράκης δηλώνοντας την παραίτησή του στον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Open Χρήστο Παναγιωτόπουλο και το όνομα της Χρύσας Φώσκολου που μετά το τέλος της περσινής πρωινής εκπομπής «Επικοινωνία» μετακινήθηκε στον τομέα του ρεπορτάζ.

Πάντως το όνομα της Χρύσας Φώσκολου συγκεντρώνει ισχυρές πιθανότητες και για την παρουσίαση κάποιων από τα μικρότερα δελτία ειδήσεων του Open όπως το μεσημεριανό δελτίο του Σαββατοκύριακου αλλά και τα απογευματινά δελτία στη νοηματική γλώσσα. Όσον αφορά στη Μπάγια Αντωνοπούλου έχει πλέον μεγάλη προϋπηρεσία στην πρωινή τηλεόραση.

Ξεκίνησε το 2013 από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», παρουσίασε καλοκαιρινές πρωινές εκπομπές στη συνέχεια ενώ ήταν το πρώτο πρόσωπο στον «αέρα» του νέου Mega από κοινού με τον Νίκο Φιλιππίδη όταν επαναλειτούργησε το κανάλι στις 17 Φεβρουαρίου του 2020 με παρθενική εκπομπή εκείνης της ημέρας το «Κοινωνία ώρα Mega».

Πηγή: reader.gr

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!