Γλέντι απόψε στο «Σασμό»  για την αποφυλάκιση του Παύλου με δυνατές εξελίξεις!


Στο Σασμό στήνουν απόψε γλέντι μετά την αποφυλάκιση του Παύλου. Και το «Happy Day» ήταν εκεί, για να μας δώσει μια γεύση αυτών που θα απολαύσουμε το βράδυ.

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές για το γλέντι που στήνουν:

Στάθης Μαντζώρος (Παντελής): «Σήμερα γιορτάζουμε την αποφυλάκιση του Παύλου. Τον γιορτάσαμε, τον τραγουδήσαμε. Είπαμε και μια τραγούδα για τον Παυλή μας».

Αλίνα Κωτσοβούλου  (Άννα): «Στο καφενείο μας έχουμε τα πολύ ευχάριστα. Περάσαμε τα δύσκολα του κρατητηρίου του Παύλου και ετοιμάζουμε μια μικρή έκπληξη, για να τον υποδεχθούμε στον καφενείο και να το γιορτάσουμε».

Θάνος Μπίρκος (Τόλης): «Επιστρέφει ο  Παύλος και το γιορτάζουμε… Ένα γλέντι το αξίζουμε… Να μπει στο χωριό λίγο κέφι, λίγη χαρά. Να πούμε και μερικές μαντινάδες».

Δανάη Παππά (Θοδώρα): «Ήταν ένα γεγονός που έχει αγχώσει όλου μας, το ότι ήταν ο Παύλος στη φυλακή… Μεγάλη χαρά που  επιστρέφει -είναι κι ο νονός της Θοδώρας».

Μάνος Πετούσης (Δημήτρης Μαραθάκης): «Έχει περάσει από σαράντα κύματα η φιλία μας… Ο Δημήτρης είχε τον Παύλο σαν πατέρα του… Με το Στέλιο (Μάινα, ο οποίος υποδύεται τον Παύλο), επειδή γνωριζόμαστε χρόνια, όταν έχουμε μαζί σκηνή,  ανοίγουμε και οι δύο τα μάτια της ψυχή μας».

Στρατής Χατζησταματίου (Μανόλης): «Διοργανώσαμε την υποδοχή του Παύλου μετά τη φυλακή. Τον περίμενε όλη η οικογένεια. Οι Αγγελάκηδες έχουν συντεκνιά με τον Παύλο… Έχει  στηθεί ένα κρητικό γλέντι που έχει ξεπεράσει τις ανάγκες του γυρίσματος… Έχει μεγάλη σημασία η προσωπική σχέση μεταξύ των συντελεστών και πραγματικά το κλίμα είναι ιδανικό».

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!