Γιώργος Λιάγκας – «Η Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να ρίξει το κασέ της για να βρει δουλειά;»


Με αφορμή μια συγκεκριμένη τοποθέτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής θέλησαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το Πρωινό.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που έχει βγει περισσότερο ανέπαφη από όλο αυτό, με τις λιγότερες πληγές, ούσα 30 χρόνια στην τηλεόραση. Αν έχει ακούσει η Ελένη, τι έχουν ακούσει οι υπόλοιποι;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Βαγγέλης Περρής και είπε:

«Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τελειώνει το συμβόλαιό της και θα πρέπει να αναζητήσει άλλη στέγη, είναι μια εποχή διαφορετική από τότε που πήγε στο Mega. Τότε ήταν ένα κανάλι που έπρεπε να καθιερωθεί, έψαχνε όνομα και μπορούσε να το πληρώσει πολύ περισσότερα χρήματα από όση ίσως ήταν η δυνατότητά του εκείνη τη στιγμή γιατί έπρεπε να μπει σφήνα στα υπόλοιπα, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και είναι εποχή ισχνών αγελάδων».

«Τι εννοείς; Θα πρέπει να ρίξει το κασέ της για να βρει δουλειά;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής απάντησε: «Λογικό δεν είναι; Τα συμβόλαια του παρελθόντος -το μοναδικό εναπομείναν της Ελένης Μενεγάκη- δεν μπορουν να είναι θελκτικά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να τα καλύψει κάποιος».

«Μπορεί να μη φέρνει τα πολύ μεγάλα νούμερα, όμως φέρνει τη μεγαλύτερη διαφήμιση. Δεν κάνει νούμερα τα τελευταία χρόνια, είναι όμως το μεγαλύτερο brand. Θες να έχεις στη φαρέτρα σου την Ελένη Μενεγάκη. Τώρα πόσο θα την πληρώνεις… δεν είναι δικιά μου η τσέπη», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!