Φωτιά στην Κηφισιά: Μαύρισε ο ουρανός από τους καπνούς – Βίντεο από drone


Έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 15.30 σε εργοστάσιο στην Κηφισιά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 15.34 για φωτιά σε βιομηχανικό χώρο επί της οδού Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο κατασκευής μαγειρικών σκευών (με την επωνυμία PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ) και αμέσως μετά προκλήθηκε πυρκαγιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα ενώ γίνεται προσπάθεια να μην επεκταθεί η φωτιά σε άλλες επιχειρήσεις.

Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές επίγειες δυνάμεις και συγκεκριμένα 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν επίσης υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές. Νωρίτερα, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους πολίτες, καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα και προειδοποιώντας τους ότι οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή τους.

Ο ουρανός έχει μαυρίσει λόγω των καπνών. Το βίντεο από drone είναι εντυπωσιακό καθώς καταγράφει πώς φαίνεται η φωτιά από τα 1.200 μέτρα.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!