Φορέστε το λευκό σας χαμόγελο και πάμε στο Models’ Reunion White Party στο Island Athens Riviera….


Το Models’ Reunion White Party έρχεται για 7η φορά τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στο μοναδικό χώρο του Island Athens Riviera….

Θα είναι μία βραδιά μοναδική… Μία βραδιά από εκείνες που οι διοργανωτές της γνωρίζουν αρκετά καλά να την κάνουν “μαγική”, προσφέροντας σε όλους όσοι βρεθούν σε αυτή “εικόνες” εκπληκτικές και στιγμές που θα τις θυμούνται για μία ζωή.

Το 7ο Models’ Reunion White Party θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στον εκπληκτικό χώρο του Island Athens Riviera, με την οργανωτική ομάδα που έχει αναλάβει δράση για τη βραδιά αυτή, να γνωρίζει πολύ καλά πώς να την κάνει μοναδική.

Χρήστος Κολοβός, Κωνσταντίνος Κασπίρης, Τζένη Οικονόμου και Γιώργος Κουτούλιας έχουν ήδη… ανασκουμπωθεί και ετοιμάζουν όλες τις λεπτομέρειες εκείνες που χρειάζονται, ώστε το συγκεκριμένο πάρτυ να τα έχει όλα. Μόδα, μουσική, εκπλήξεις, διασκέδαση

Δίχως άλλο τα fashion show που θα πραγματοποιηθούν τη βραδιά εκείνη από τους Έλληνες σχεδιαστές που θα δείξουν τις καλοκαιρινές τους κολεξιόν, θα είναι κι εκείνα μοναδικά. Prince Erotokritos, Helena Kyritsi και Flora Sardalos έχουν… πάρει φωτιά για να είναι πανέτοιμοι, ενώ η Τόνια Φουσέκη θα έχει ρόλο της παρουσιάστριας του event


Και φυσικά μην ξεχάσουμε να παραλείψουμε πως όλοι όσοι διαβούν την πόρτα του μαγευτικού Island Athens Riviera θα πρέπει να είναι ντυμένοι στα λευκά!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!