Fauda – Πόλεμος στο Ισραήλ:Σκοτώθηκε σε μάχη παραγωγός της γνωστής σειράς του Netflix


«Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε τα νέα ότι ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας, της Fauda, ο Matan Meir, σκοτώθηκε σε μάχη στη Γάζα. Ο Matan ήταν αναπόσπαστο μέλος του συνεργείου. Το καστ και το συνεργείο είναι συντετριμμένοι από αυτή την τραγική απώλεια. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Matan και μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, ο λογαριασμός της τηλεοπτικής σειράς του Netflix, Fauda.

Η σειρά Fauda
Η Fauda είναι μια ισραηλινή τηλεοπτική σειρά με δημιουργούς τους Lior Raz και Avi Issacharoff με βάση τις εμπειρίες τους στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Αφηγείται την ιστορία του Doron, ενός διοικητή της μονάδας Mista’arvim και της ομάδας του- στην πρώτη σεζόν, καταδιώκουν έναν αρχιτρομοκράτη της Χαμάς, γνωστό ως «Ο Πάνθηρας».

Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε στο Καφρ Κασίμ κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γάζα το 2014. Έκανε πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Ο τρίτος κύκλος διαδραματίζεται στη Λωρίδα της Γάζας και προβλήθηκε το 2019 και το 2020. Διεθνώς, η σειρά προβάλλεται από το Netflix και ένας τέταρτος κύκλος προβλήθηκε στις αρχές του 2023.

πηγή: https://www.protothema.gr/world/article/1434685/polemos-sto-israil-fauda-skotothike-paragogos-tis-seiras-tou-netflix-sti-lorida-tis-gazas/

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!