Εξαγορά μαμούθ από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη


Στα χέρια της Alter Ergo και του Βαγγέλη Μαρινάκη πέρασαν τα σήματα της «Ελευθεροτυπίας», της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και της ιστοσελίδας enet.gr

Πιο συγκεκριμένα η Alter Ego στον πλειστηριασμό που έγινε νωρίτερα σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών πλειοδότησε με προσφορά 8.100.000 ευρώ για την αγορά των προαναφερόμενων σημάτων. Η δεύτερη προσφορά ύψους 7.850.000 ευρώ ήταν από μια Κυπριακή εταιρεία.

Σημειωτέον ότι η τιμή εκποίησης είχε οριστεί στις 568.000 ευρώ, με τιμή πρώτης προσφοράς 378.666,64 ευρώ, σύμφωνα με την έκθεση αποτίμησης της εταιρείας Grant Thordon, που ανέλαβε την εκκαθάριση της πτωχευμένης ιδιοκτήτριας εταιρείας. Μια θετικη αν μη τι άλλο εξέλιξη για τους τόσους εργαζομένους που αφενός δεν θα χάσουν την δουλειά τους, αφετέρου θα πληρωθούν τα όποια χρωστούμενα δεδουλευμένα.

Να θυμίσουμε ότι η εφημερίδα Ελευθεροτυπία ξεκίνησε να εκδίδεται στις 21 Ιουλίου 1975 και υπήρξε η πρώτη εφημερίδα που εκδόθηκε μετά τη μεταπολίτευση. Η εφημερίδα έκλεισε οριστικά τον Νοέμβριο του 2014, με το αρχείο της ιστοσελίδας της να παραμένει προσβάσιμο μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!