Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Χαμογέλα και πάλι: «Το ήξερα από το καλοκαίρι»


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της στο Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη για όσα είχε αναφέρει στο Ακόμα δεν είδες τίποτα περί απιστίας, εξηγώντας πως δεν εννοούσε τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο. Παράλληλα, αποκάλυψε πως γνώριζε από το καλοκαίρι πως ο ίδιος θα επιστρέψει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Έχω συγχωρέσει απιστία, αλλά δεν μπορώ, είναι αιτία χωρισμού για εμένα. Όχι, δεν πήγαινε για τον Κωνσταντίνο αυτή η δήλωση» είπε αρχικά και συνέχισε για τα δημοσιεύματα που έγραφαν για την προσωπική της ζωή: «Πέρασα αρκετές στιγμές που με έφερναν σε δύσκολη θέση. Μέρες που γύρναγα σπίτι μου και ήθελα να κλείσω όλα τα παράθυρα και να μείνω στο σκοτάδι, να μείνω μόνη μου και να κλαίω, όσο γράφονται πολλά πράγματα άσχημα».

Για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Χαμογέλα και πάλι ανέφερε: «Το έχουμε συζητήσει και χαίρομαι πάρα πολύ για εκείνον. Θα πάει σε μία παρέα π[ου τη γνωρίζει και περνά καλά, οπότε εύχομαι όλα τα καλά. Το ήξερα από το καλοκαίρι. Του εύχομαι να είναι καλά και χαρούμενος. και να είναι λίγο διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές, που ήταν κλειστός. Ο Κωνσταντίνος έχει αλλάξει, έχει μεταμορφωθεί, έχει απελευθερωθεί, οπότε του εύχομαι όλα τα καλά.» Στο τέλος κατέληξε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι εταιρίες παραγωγής και το κανάλι. Δεν έχω να πω κάτι».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!