“Έρωτας φυγάς”: Πάει για ολοκλήρωση τον Γενάρη;


Την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νωρίτερα από το τέλος της προγραμματισμένης ημερομηνίας,, θα έχει η πολύ επιτυχημένη σειρά του Open, ο «Έρωτας φυγάς».

Η καθημερινή δραματική σειρά του Open ξεκίνησε το 2022 και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του καναλιού, τόσο εμπορικά όσο και καλλιτεχνικά. Πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί και φέτος, στη διάρκεια όμως της σεζόν υπήρξαν αλλαγές στον προγραμματισμό της.

Σύμφωνα όμως με  πληροφορίες του Dailymedia.com.gr η σειρά θα ολοκληρωθεί νωρίτερα, με τους συντελεστές και τους τεχνικούς της να ενημερώνονται ότι μέχρι τέλος του χρόνου τα γυρίσματα της σειράς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί.  Το κανάλι έχει αλλάξει την κατεύθυνσή του στο ψυχαγωγικό κομμάτι, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κοκλώνη που αναλαμβάνει παραγωγές της μυθοπλασίας και των ψυχαγωγικών εκπομπών στο Open.

Ο «Έρωτας φυγάς» είναι μία παραγωγή της εταιρείας Αργοναύτες Οπτικοακουστικές Παραγωγές και είχε κάνει συμφωνία για 100 επεισόδια με την επικεφαλής των παραγωγών, την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, για τη φετινή σεζόν. Έχοντας ήδη φτάσει τα 60 επεισόδια, με 40 να απομένουν, φαίνεται ότι η σειρά μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα έχει τελειώσει τον κύκλο της στο Open χωρίς να ανανεωθεί.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!