Έρωτας φυγάς: Οι περίεργες διαρροές και το θρίλερ γύρω από την ημερομηνία του φινάλε


Σε μια περίεργη υπόθεση εξελίσσεται το θέμα της ξαφνικής και πρόωρης διακοπής του «Έρωτα φυγά». Η δημοσιοποίηση του θέματος μέσα από το Happyday και η μεγάλη έκταση που πήρε το θεμα μέσα από το Twitter με εκατοντάδες τηλεθεατές να διαμαρτύρονται για τη σιωπή του open, το κανάλι έχει ξεκινήσει τις περίεργες διαρροές και μια ακατάσχετη φημολογία προκειμένου να κατευνάσει τα οργισμένα πλήθη.
Συγκεκριμένα από το πρωί που έγινε γνωστή η είδηση διαρρέεται ότι η σειρά ολοκληρώνεται όχι μετα τις γιορτές που ανέφερα αλλά τον Μάρτιο ενώ θα δοθούν κσι επιπλέον 10 επεισόδια για να υπάρξει φιναλε.
Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική καθώς από χθες μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι για να δικαιολογεί τις αλλαγές αυτές καθώς δεν υπήρξε ούτε συνάντηση αλλά ούτε και επικοινωνία με την εταιρεία παραγωγής κι όλα αυτά μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι λέξεις.
Το επεισόδιο που προβάλλεται σπόψε ειναι το 60 και τα γυρίσματα βρίσκονται στο 90 από τα συνολικά 110 που θα βγουν αέρα. Ακόμα κι αν υπάρξει break μέσα στις γιορτές όπως γίνεται σε όλα τα κανάλια σε καμία περίπτωση η διάρκεια της σειράς δεν μπορεί να επιμηκυνθεί μέχρι τον Μάρτιο εκτός κι αν μειωθούν πολύ σε διάρκεια τα 45 λεπτά επεισόδια ή βρουν οι ιθύνοντες κάποιο άλλο τέχνασμα.
Επίσης, ουδέποτε έχουν ζητηθεί παραπάνω επεισόδια πέρα από τα 110 και κανείς ηθοποιός θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία κάτω από της συνθήκες αυτές. Το μόνο πράγμα που έχει βάση είναι το γεγονός ότι γίνεται προσπάθεια αυτή τη στιγμή από τον σεναριογράφο, Δημήτρη Αποστόλου για να δώσει ένα φιναλε στη σειρά που τόσο άδικα και πρόωρα ρίχνει αυλαία αφήνοντας χωρίς δουλειά δεκάδες ηθοποιούς και τους τηλεθεατές οργισμένους.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!