Εργαζόμενοι αλυσίδων Fast Food ομολογούν τι δε θα έτρωγαν ποτέ από το μενού!

Κι εμείς τα τρώμε ανενόχλητοι….


Οι εργαζόμενοι σε γνωστές αλυσίδες εστιατορίων Fast-Food γνωρίζουν πολύ καλά τόσο την ποιότητα όσο και τις συνθήκες υπό τις οποίες προετοιμάζεται το φαγητό που καταναλώνεται.

Σε μια διαδικτυακή έρευνα εργαζόμενοι γνωστών αλυσίδων γρήγορου φαγητού απάντησαν στην ερώτηση:” Τι δεν θα έτρωγες σε καμιά περίπτωση από το μενού και γιατί;”

Άλλοι ονόμασαν τα υλικά του καταλόγου τελείως ανθυγιεινά , ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι τους έρχεται να κάνουν εμετό σκεπτόμενοι σε τι συνθήκες προετοιμάζεται το φαγητό.

Ας δούμε παρακάτω κάποια από τα γεύματα που δεν θα έτρωγαν ποτέ οι εργαζόμενοι στις αλυσίδες Fast Food και πως τα σχολιάζουν.

Subway’s Crab meat
Πολύ γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού ιδιαίτερα στο εξωτερικό.
“Φτιάχνεται παίρνοντας απομίμηση καβουρόψυχας την οποία την αναμιγνύουν με τεράστια ποσότητα μαγιονέζας, Θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να παραγγείλει ένα σάντουιτς μόνο με μαγιονέζα”.

McDonald’s McRIB
“Η όψη του πριν βάλουμε σε αυτό την σάλτσα είναι εντελώς αποκρουστική. Δεν μοιάζει με κρέας σε καμμιά περίπτωση. Θυμίζει περισσότερο απλή κρούστα”.

Oreo Madness στα TGI Friday’s.
“Κοστίζει περίπου 6,50 δολάρια και κυριολεκτικά είναι είναι ένα πολύ μικρό Oreo δηλαδή ένα απλό παγωτό, όπου το βγάζουν από την συσκευασία και το σερβίρουν στο πιάτο σου με λίγη ζάχαρη άχνης και σος σοκολάτας”.

Fish sandwiches στα Burger King
“Έχεις τέσσερις δεξαμενές λαδιού που μαγειρεύεις τις πατάτες. Μετά όμως από δύο μέρες το λάδι έχει γίνει πολύ σκούρο για τις πατάτες. Τότε παίρνουμε αυτό το λάδι και το χρησιμοποιούμε για το κοτόπουλο. Με το ίδιο λάδι τηγανίζουμε μεγάλες ποσότητες κοτόπουλου για μια βδομάδα. Το λάδι είναι μαύρο σαν πετρέλαιο κινητήρα μετά από μια βδομάδα μαζικού τηγανίσματος. Σε εκείνο το σημείο μετά τηγανίζεται το φιλέτο ψαριού”.

McDonald’s Big Macs
“Ίδια ποσότητα κρέατος με ένα double cheeseburger , και λίγοτερο τυρί. Η αξία του είναι όμως τρεις φορές πιο πάνω από ένα Double cheeseburger”.

KFC Pot Pies
“82 διαφορετικά υλικά. Δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ γιατί ο διευθυντής μου λειτουγεί ένα πολύ καθαρό εστιατόριο.”

McDonald’s Filet-O-Fish sandwich
“Πρόκειται για μια απάτη σχετικά με το κόστος του. Παίρνεται το ίδιο ψωμί σαν το cheeseburger, με πολύ λίγη βρώμικη σάλτσα με ένα τηγανιτό ψάρι και δεν έχετε μια ολόκληρη φέτα τυριού”

Άντε και καλή μας όρεξη. Σουβλάκι και πάλι σουβλάκι!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!