Έρχεται, Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22/2, “Ο Πρώτος από Εμάς” με νέα επεισόδια!


Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 22:30 και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 22:00 με 2 νέα επεισόδια γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις και συγκίνηση.

Την Τετάρτη 21/2 στις 22:30 θα δούμε:

Η εξομολόγηση της Δήμητρας αιφνιδιάζει τον Άλκη, την ώρα που η εμφάνισή της έχει σκάσει σαν βόμβα στην παρέα με την Έλσα να έχει έντονες αντιδράσεις.

Ο Νικόλας προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για το ατύχημα του Έβαν, όσο η Έλενα προχωρά αποφασισμένη στο επόμενο σχέδιό της για να γίνει μητέρα.

Ο Φίλιππος και ο Λεωνίδας παίρνουν μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον τους, ενώ η Κάτια αρχίζει να πιέζεται με την αναγκαστική της συγκατοίκηση.

Οι εξετάσεις του Άλκη θα τον βρουν εντελώς απροετοίμαστο για τον νέο αγώνα που καλείται να τρέξει.

Η Δήμητρα δέχεται ενθουσιασμένη την πρόσκληση του Άλκη, αλλά η εξομολόγησή του θα την φέρει αντιμέτωπη με μια σκληρή αποκάλυψη στο πρώτο τους ραντεβού.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 22:00:

Το ραντεβού με τον γιατρό θα επιβεβαιώσει την επιστροφή της ασθένειας του Άλκη, κάτι που θα ενώσει για άλλη μια φορά την παρέα.

Η Δήμητρα προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη του Άλκη, αλλά τα συναισθήματά της την παρασύρουν, την ώρα που ο Άλκης και η Κάτια φαίνεται να εγκαταλείπουν τις προσπάθειες της σχέσης τους.

Η επίθεση που δέχεται ο Θάνος θα πυροδοτήσει τη δημόσια εκδήλωση συμπαράστασης στον Φίλιππο από όλη την παρέα, γεγονός που θα τον συγκινήσει πολύ.

Ο Έβαν φαίνεται να παραιτείται από την Κάτια, όσο η Έλενα, με τον Νικόλα στο πλευρό της, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο όνειρό της.

Η μάζωξη στο σπίτι του Άλκη θα φέρει μια υπόσχεση, που θα κάνει την παρέα να συγκινηθεί βαθιά.

 Δείτε το trailer:

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!