Επιστρέφει ο Γιάννης Λάτσιος στον ΑΝΤ1;


Μέχρι τέλος Νοέμβρη αναμένεται να έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Τζώρτζη Ποφάντη στη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή, το κομμάτι της ψυχαγωγίας έχει αναλάβει η Γιώτα Σπανού, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν και επιβάλλεται να βρεθεί ο νέος διευθυντής προγράμματος, προκειμένου να οργανωθεί το πρόγραμμα του σταθμού για το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Σημειώνεται ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνει ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος που θα ξεκινήσει μετά τα Χριστούγεννα, καθώς πολλά είναι τα projects που είναι ακόμα σε αναμομή -όπως το YFSF αλλά και οι «Προδότες»-, ενώ κινήσεις πρέπει να γίνουν σχετικά με ενδεχόμενες ανανεώσεις συμβολαίων προσώπων του σταθμού, με πρώτο και καλύτερο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος έχει ήδη δεχτεί προτάσεις από αντίπαλα στρατόπεδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για την εκπομπή «Fay’s Time», το όνομα που ακούγεται έντονα για τη συγκεκριμένη θέση είναι αυτό του Γιάννη Λάτσιου, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο καθώς είναι πιθανό να δούμε τελικά άλλο πρόσωπο να αναλαμβάνει τα ηνία του προγράμματος.

Αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

The post Επιστρέφει ο Γιάννης Λάτσιος στον ΑΝΤ1; appeared first on Tina's mess.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!