Ello: Είναι όντος ο ανταγωνιστής του facebook;

Είναι φιλικό στο πορνό και μπορείς να γίνεις μέλος μόνο με πρόσκληση.


Μια καινούργια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται να προστεθεί στην διαδικτυακή κοινότητα. Ο λόγος για το Ello που συνεχώς κερδίζει έδαφος και γίνεται πιο δημοφιλές. Το Ello άρχισε να γίνεται γνωστό αρχικά από μέλη της LGBT κοινότητας, κυρίως λόγω της δυσαρέσκειας του κόσμου από το Facebook, που πλέον ζητάει το πραγματικό ονοματεπώνυμο των χρηστών του.

Η λογική του βασίζεται στην πρόσκληση νέων μελών-φίλων. Κάνεις «invite» δηλαδή όσους θέλεις. Στηρίζει τη διαφορετικότητα, την απλότητα την ελευθερία του διαδικτύου, χωρίς το εκνευριστικό φακέλωμα. «Δεν είστε προϊόν», λέει χαρακτηριστικά στο logo του. Όπως έχει πει και ο ιδρυτής του, Paul Budnitz «το Εllo θα παραμείνει χωρίς διαφημίσεις και φιλικό προς το πορνό». Μετά την διαγραφή του Facebook τους πολλοί χρήστες προτίμησαν το Ello.

Τα αιτήματα από 4.000 σκαρφάλωσαν στις 27.000 την ώρα, κάνοντας το Ello την πέμπτη πιο δημοφιλή αναζήτηση στις αναζητήσεις του Google.Κανείς δε γνωρίζει εάν θα είναι ανταγωνιστικό των μεγάλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Facebook και το twitter. Ο διαδικτυακός του χρόνος θα δείξει.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!