Ελένη Μενεγάκη: Έμμεση απάντηση ΣΚΑΙ για την παρουσιάστρια


Για την απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη να αποχωρήσει από το Mega, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον συζήτησε σήμερα στον αέρα του «Γεια σου» η Μαρία Μπακοδήμου με τους συνεργάτες της.

Πολλά έχουν γραφτεί κι έχουν ακουστεί αυτές τις μέρες και μάλιστα κάποιοι ενέπλεξαν τον ΣΚΑΙ και την Acun Medya στα σενάρια για το επόμενο τηλεοπτικό σπίτι της Ελένης.

Σήμερα, όμως, στον αέρα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στο «Γεια σου», ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε πως από το ρεπορτάζ του ίδιου δεν προκύπτει κάτι για το κανάλι του Φαλήρου και την Ελένη.

Αντιλαμβανόμαστε πως από τη στιγμή που η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, πρόκειται για έμμεση αλλά σαφή απάντηση του καναλιού σχετικά με το αν θα δούμε την Ελένη Μενεγάκη στη συχνότητά του. Ωστόσο, επειδή θυμόμαστε τις διαψεύσεις του σταθμού την περίοδο των συζητήσεων με την Φαίη Σκορδά, παραμένουμε επιφυλακτικοί…

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, λοιπόν, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να σας πω για την Ελένη Μενεγάκη, επειδή αναφέρθηκε τώρα τι θα κάνει στο μέλλον… Ακούμε διάφορα το τελευταίο διάστημα και υπάρχουν ρεπορτάζ για την Ελένη, για το πού θα πάει, το επόμενο βήμα… Με βάση το ρεπορτάζ μας, να πούμε ότι δεν έχει συζητήσει, δεν υπάρχει κάτι με την Acun Medya, όσον αφορά τον ΣΚΑΙ. Επειδή ακούγεται πάρα πολύ και ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ, με βάση το δικό μας ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο».

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Η Ελένη την Τετάρτη μίλησε στους συνεργάτες της και τους είπε ότι μπορείτε να ψαχτείτε, γιατί δεν θα συνεχίσουμε εδώ. Δεν υπάρχει περίπτωση την ίδια στιγμή να χτυπήσει το τηλέφωνο και να είναι ο Acun, ο ΑΝΤ1, το Open, το Star, δεν υπάρχει περίπτωση. Θα πάρει ένα χρόνο, να το επεξεργαστεί στα κανάλια, τα στελέχη ζυγίζουν γιατί ξέρουν και το κόστος της Ελένης και αν έχουν και χώρο…».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!